پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت:جرم يقه سفيدها،غارت بدون خشم و سرقت اموال مردم بدون ورود به خانه آنهاست.
احمد توكلي نماينده مجلس شوراي اسلامي در ششمين جلسه هماندیشی تخصصي دانشگاهیان و مدیران ارشد كشور كه با موضوع "كالبدشكافي تقلب 3000 ميليارد توماني و عوامل و تبعات رسوايي بانكي اخير"در دانشکده اقتصاد دانشگاه شيراز برگزار شد اظهار داشت: جرم يقه سفيدها ،غارت بدون خشم و سرقت اموال مردم بدون ورود به خانه آنهاست و بايد جهت رسيدگي قاطع و عادلانه به اين جنايت از قوهي قضائيه حمايت كرد.
وي افزود:اين روند علاوه بر كاهش اعتماد عمومي، موجب كاهش اعتماد به سيستم قانوني نيز ميشود.
نمايندهي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ريشه مفاسد سياسي اظهار داشت: فساد سياسي در حقيقت ناشي از انحراف در ملاك تصميمگيري حكومت از مصالح عمومي به منافع شخصي، تباري، گروهي و خارجي است.
توكلي ادامه داد: از ديدگاه حضرت علي (ع)؛ريشههاي اين انحرافات رفيقبازي، تبارگرايي و گروهگرايي عنوان شده است.
نمايندهي مجلس شوراي اسلامي در تحليل مفاسد فساد سياسي بيان داشت: رفيقبازي، تبارگرايي، حمايت ويژه، تجارت نفوذ و ويژهخواري از مصاديق فساد سياسي است كه نه تنها به اقتصاد ملّي ضربه ميزند، بلكه مشروعيت سياسي حكومت را مستقيماً و از طريق گسترش فساد هدف ميگيرد .
لازم به ذكر است جعفر قادری، نمایندهي مردم شیراز در مجلس شورای اسلامي؛ ستایش، رئيس دانشکدهي اقتصاد، مدیریت و علوماجتماعی و جمعی از اساتيد و دانشجویان ايندانشكده در اين جلسه حضور داشتند.
گفتني است؛ جلسهي ياد شده به همّت انجمن علمي بخش اقتصاد دانشكدهي اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي در تالار صدر اين دانشكده برگزار شد.
فقط از خدا ميخوام حق ما ملت مظلوم رو كه سالها با جنگ و تحريم كه فقط و فقط بارش روي دوش اونها بود جنگيدن و انقلابشون رو به غربي ها نفروختن ، از حلقوم همشون بكشه بيرون و رسواي دنيا و آخرتشون كنه .... آميننننننن