صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۹۹۲۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۰۸ - ۲۲ دی ۱۳۹۰
رئیس اتحادیه اروپا:
وی گفت: ما البته از این امر آگاهیم که کشورهای جنوب اروپا در وضعیتی قرار دارند که در صورت نبود گزینه ضربه می‌خورند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ویلی سووندال، وزیر خارجه دانمارک در مورد تحریم نفت ایران و مسئله جایگرینی آن،گفت:  کشورهای حاشیه خلیج فارس، سعودی‌ها، کویتی‌ها و دیگران، بسیار علاقه‌مند هستند که در چنین شرایطی تولید خود را افزایش دهند؛ و می‌دانیم که لیبیایی‌ها در حال ترمیم هستند تا به تولیدی که پیش از آغاز جنگ داشتند برسند

به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب"، سووتدال که ریاست اتحادیه اروپا را برعهده دارد گفت: کلیبی و کشورهای حاشیه  خلیج فارس برای پر کردن شکافی که تحریم احتمالی نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا ایجاد خواهد کرد آمادگی دارند.

سووندال افزود: این امر از تأثیرات منفی و بد بر کشورهایی مانند یونان، ایتالیا و اسپانیا در اتحادیه اروپا که بیشترین وابستگی را به نفت ایران دارند می‌کاهد.

وی در ادامه گفت: تصمیم گیری درخصوص تحریم مالی ایران در روز 23 ژانویه انجام می شود.

وی در مورد اهمیتِ یافتن گزینه‌های نفتی به جای ایران اظهار داشت: ما البته از این امر آگاهیم که کشورهای جنوب اروپا در وضعیتی قرار دارند که در صورت نبود گزینه ضربه می‌خورند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
امیر - ج
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
این هم از لیبی جون!
امير علي
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
شتر در خواب بيند پنبه دانه .