صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۳۱۸۶۸
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸
تولیت آستان مبارک امیرالمومنین (ع) در نجف اشرف در حرکتی مهم با حمایت علمای نجف، برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در میان زائران، درهای حرم علوی را بست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دکتر هادی انصاری، از فعالان عتبات مقدس در عراق به خبرآنلاین اعلام کرد: ساعاتی پیش تولیت آستان مبارک امیر المومنین(ع) در نجف أشرف در حرکتی مهم، برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در میان زائران حرم علوی، درهای ورود به ضریح مطهر حضرت را تا اطلاع ثانوی به روی زائران بست.


وی افزود:« این اقدام خردمندانه را باید ارج بنهیم. امیدواریم که با عنایات مولا ، این بلا از تمام منطقه و جهان رخت بربندد. امیدوارم مورد توجه تولیت دارهای ایران در قم و مشهد قرار بگیرد.»

مردم متدین و عاقل ایران خواستار این هستند که تولیت اماکن مقدس در قم، تهران و مشهد از این اقدام خردمندانه آستان علوی در نجف پیروی کرده و بر نگاه های افراطگرایانه در مناسک مذهبی پافشاری نکنند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
|
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
درود بر آیه الله سیستانی حفظ الله
ناشناس
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
احسنت!
خدا را شکر، در نجف، اهم و مهم را می‌فهمند!
ناشناس
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
اونوقت اینجا... ترس من از اینه که این ویروس در مشهد اپیدمی بشه. کسی مگه میتونه حرف از قرنطینه مشهد بزنه؟
ناشناس
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
بیخود کردن...
هر چی ما میگیم درسته
بی نام
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
کمی مسئولین ایرانی یاد گیرند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
به نظر من مسئولان ما باید اعلام کنند کل کشور به جز قم را قرنطینه میکنند و به این صورت مشکل شیوع بیماری را حل کنند
ناشناس
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
چقدر به فکر مردمن
احمد
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
این چه تیتریه که زدی!!!؟؟؟؟ باید تیتر بزنی بارگاه ملکوتی مولا امیرالمؤمنین سلام الله علیه.
ناشناس
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
به احترام مراجع عراق می ایستیم
حسین
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
احسن. واقعا عراقی ها با فکرت. عمل کردند.