صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۱۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۳۷۵۸۲
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۹
پلیس استان هوبی مرکز شیوع ویروس کرونا، از توبیخ پزشک فقیدی که برای نخستین بار در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۹ دی ۱۳۹۸) شیوع «ویروس کرونا» را در شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی کرده بود عذرخواهی کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پلیس استان هوبی مرکز شیوع ویروس کرونا، از توبیخ پزشک فقیدی که برای نخستین بار در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۹ دی ۱۳۹۸) شیوع «ویروس کرونا» را در شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی کرده بود عذرخواهی کرد.

«لی ون لیانگ» یک چشم پزشک چینی بود که در بیمارستان شهر ووهان فعالیت می کرد او پیش از آنکه این ویروس به طور گسترده در این شهر شایع شود، نسبت به سرایت یک ویروس ناشناخته که بعدا کووید ۱۹ نامیده شد، هشدار داده بود.

او یک ماه و نیم قبل پس از آنکه به کرونا مبتلا شد، جانش را از دست داد در چین از او با عنوان «قهرمان» یاد می شود قهرمانی که پس از شش هفته حالا پلیس چین بابت بدرفتاری با او عذرخواهی کرده است پدر این پزشک پیشتر خواهان عذرخواهی پلیس چین از این پزشک شده بود.

زمانی که دکتر لی و برخی از همکارانش موضوع شیوع کرونای جدید را از طریق فضای مجازی به اطلاع عموم رساندند، پلیس منطقه آنها را توبیخ کرد که نباید با این گونه شایعه پراکنی ها باعث هراس عمومی شوند پلیس بعدا تلاش کرد که نامه توبیخ این پزشک را امحا کند در این نامه دکتر لی به انتشار شایعات متهم شده بود و بر اساس آن می توانست مورد مجازات قرار گیرد.

قبل از آنکه مردم شناختی از کرونا داشته باشند، این پزشک ۳۴ ساله در روز ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ اولین هشدارها را صادر کرد او از طریق شبکه های اجتماعی این پیام را به مردم رساند و از یک ویروس مرموز مشابه ویروس مهلک سارس خبر داد او البته این پیام ها را در ابتدا به صورت شخصی ارسال می کرد اما طبیعی بود که بتدریج عموم مردم می توانستند از آنها آگاهی پیدا کنند.

تلویزیون چین گزارش کرده است چند روز بعد، ماموران پلیس در ایستگاه جونگ نانلو در استان هوبی مرکز شیوع کرونا او را به صورت موقت بازداشت کرده نامه توبیخش را صادر و یک ساعت بعد آزاد کردند.

لی که روز دهم ژانویه به محل کار بازگشته بود تا بیماران را مداوا کند بتدریج دچار علایم ویروس کرونا شد او سرفه می کرد و تب داشت سرانجام روز بیستم ژانویه آزمایش او مثبت اعلام شد و پس از چند روز جانش را از دست داد.

گزارش ها حاکی است دو نفر از افسرانی که این پزشک را توبیخ کرده بودند تنزل رتبه گرفته اند پلیس البته می گوید که برخی از اطلاعاتی که این پزشک به آنها اشاره کرده بود، در آن زمان به هیچوجه نشانه ای از یک «خطر بزرگ» نداشت و اطلاعات با شرایط زمانی مطابقت نداشت، اما می توانست بهتر با مساله برخورد شود و مساله واکنش سریعتر نیز مد نظر قرار گیرد.

بسیاری از مردم چین و حتی رسانه های دیگر کشورها از این پزشک با عنوان «قهرمان ملی» یاد می کنند او نشان داد نظام بهداشتی چین کم و کاستی هایی دارد او کسی بود که حقیقت را به مردم گفت.

اکنون پلیس استان هوبی با انتشار بیانیه ای از خانواده این پزشک قهرمان پوزش خواسته و برخورد با وی را ناصحیح توصیف کرده و به اعضای خانواده وی نیز غرامت پرداخت کرده است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
ما هم نسخه چینی در برخورد با آگاهی دهندگان هستیم.
ناشناس
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
خدا رحمتش کنه
ناشناس
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
دیکتاتورها همین هستند اول بر خورد می کنند وقتی نفهمی و گستاخی شان بر همه آشکار میشه به عذرخواهی کردن میافتند.
ناشناس
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
باید از این موضوع عبرت گرفت ...
تشخیص و قضاوت بد خوب ظاهراً به این راحتی هم نیست ...
ناشناس
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
نوش دارو بعد از مرگ سهراب
پلیس هوبی با نادانی محظ با تغییر دادن وضع زندگی مردم یک شهر نه تنها باعث مرگ یک پزشک و انسانی شریف و باوجدان شدند بلکه چرخه زندگی انسانها را به جهتی سوق دادن که حالا به مرگ هزاران نفر و درخطر قرار گرفتن زندگی همه انسانها شدند
محسن از تبریز
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
کاش مسئولان ما نیز از پزشک قمی که برادرش نیز به کرونا مبتلا و جانش را از دست داد و خوشبختانه خودش بیماری را پشت سرگذاشت؛ عذرخواهی کنند.
کامران
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
چقدر خوبه ادمها سریع قضاوت نکنن این پزشک .واقعا یک مرد و قهرمان بود