صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۳۸۴۰۵
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: کلیپی که مربوط به حضور زائران پاکستانی در این شهر منتشر شده را تکذیب می‌کنم. وی اضافه کرد: افرادی که در این کلیپ دیده می‌شوند، ۲۶۰ زائر پاکستانی هستند که از مدت‌ها قبل در قم حضور داشتند و ساعت ۱۴:۳۰ روز گذشته پنجم فروردین‌ماه با هفت‌دستگاه اتوبوس برای خروج از کشور به فرودگاه انتقال داده شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: کلیپی که مربوط به حضور زائران پاکستانی در این شهر منتشر شده را تکذیب می‌کنم.

بیژن سلیمان پور روز چهارشنبه در گفت‌وگویی افزود: کلیپی که از حضور زائران پاکستانی در فضای مجازی منتشرشده، صحت ندارد، زیرا اتوبوس‌های کشور پاکستان شکل خاص خود را دارد، ولی اتوبوس‌هایی که در این کلیپ دیده می‌شود، وی آی پی و مربوط به ایران است.

وی اضافه کرد: افرادی که در این کلیپ دیده می‌شوند، ۲۶۰ زائر پاکستانی هستند که از مدت‌ها قبل در قم حضور داشتند و ساعت ۱۴:۳۰ روز گذشته پنجم فروردین‌ماه با هفت‌دستگاه اتوبوس برای خروج از کشور به فرودگاه انتقال داده شدند.

وی تاکید کرد: پذیرش توریست یا زائر جدید طی یک ماه گذشته از هیچ کشوری در استان قم موضوعیت نداشته است.

روز گذشته کلیپی در فضای مجازی از زائران پاکستانی که در حال ترک شهر قم بودند، منتشر شد که با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت.

تا ساعت ۱۴ امروز ششم فروردین‌ماه ۴۷۵ نفر از مردم قم به دلیل مشکلات حاد تنفسی و یا ابتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ نفر از بیماران با بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند که ۲۰ نفر از آن‌ها در شیفت صبح امروز بوده‌است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

طبق آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲ هزار و ۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷ هزار و ۱۷ نفر رسیده است.

ازاین‌بین تاکنون ۹ هزار و ۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبودیافته و ترخیص شده‌اند و با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲ هزار و ۷۷ نفر رسید.

تاکنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید ۱۹ در کشور غربالگری شده‌اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب می‌آید.

مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیانشان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند. /

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۰
محمد حسین
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
دروغ هم حدی داره. من هم دیروز و هم امروز مسافرین پاکستانی دیدم نزدیک حرم سمت درب شرقی که چون حرم بسته مقابل مسجد شادقلیخان نماز می خوندند.
محمد
|
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
با سلام برادر محترم تو کدام اتوبوس ایرانی پاکستانی نوشته میشود اصلا ایران از شکل جلوی اتوبوس ندارد درضمن چرا لباس پاکستان پوشیده اند تورا قرآن یکمی ملا حضه مردم را بکنید به قرآن این ملت زجر کشید و مظلوم گناه داره
ناشناس
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
زائران پاکستانی الان باید برگردند جناب معاون . سکوت بهتر است.
ناشناس
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
طبق گفته های خودش معلومه که دیگران درست گفتمن
بوشهر
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
می گما مگر نه از صبح 3 اسفندماه همه مدارس تعطیل شده و کشور همه فهمیدن که کرونا آمده . پس این زائران پاکستانی کی اومده بیدنه که هنو تو ایران هسن تازه بردینشون فرودگاه که برن. زائر خونه خدا با انهمه تشریفات خو 28 روز است. می قم غیر حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران د چه داره؟!!!! طواف خونه خدا خو نداره. ای شما هنو مردم را ندادن حساب می کنید. از خواب بیدار شوید.
ناشناس
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
خوب قم کاملا آلوده شده بود رفتن یا نرفتن مهم نیست که
ناشناس
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
قبل از پنجم چه میکردن
ناشناس
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
آره جون خودت
ناشناس
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
حالا که گندش درومد نطق میکنید؟!
چجوریه که تا ۵ فروردین مهمان بودن؟