صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ساعت ۱۲:۵۵
کد خبر: ۵۴۰۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۳ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
اکثر افراد بر این باورند که نوشیدنی‌های شیرین فقط در بروز دیابت نقش دارد، در حالی که مطالعات نشان می‌دهد مصرف نوشیدنی‌های قندی در افزایش کلسترول و تری‌گلیسیرید نیز موثر است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اکثر افراد بر این باورند که نوشیدنی‌های شیرین فقط در بروز دیابت نقش دارد، در حالی که مطالعات نشان می‌دهد مصرف نوشیدنی‌های قندی در افزایش کلسترول و تری‌گلیسیرید نیز موثر است.

مطالعه محققان دانشگاه تافتس در آمریکا نشان می‌دهد بزرگسالانی که در روز حداقل یک نوشیدنی قندی مانند نوشابه، لیموناد و آبمیوه مصنوعی مصرف می‌کنند، ۹۸ درصد شانس بیشتری برای ابتلا به کلسترول و تری‌گلیسیرید دارند.

کاهش کلسترول یکی از مهمترین روش‌های جلوگیری از سخت‌شدن رگ‌های خونی است. از طرفی کاهش کلسترول از تشکیل پلاک‌های خون در رگ‌ها و انسداد آن جلوگیری می‌کند و در کنار افزایش فشار خون یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است؛ بنابراین لازم است افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت و بیماری‌های قلبی مصرف نوشیدنی‌های قندی را تا حد امکان کاهش دهند.

منبع: ایرنا