صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۴ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۴۰۶۳۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۷ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد که علیه حسین نوروزی، نماینده مجلس، در مراجع قضایی ذی صلاح تحت عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی اعلام جرم شده است و پیگیری لازم به عمل خواهد آمد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد که علیه حسین نوروزی، نماینده مجلس، در مراجع قضایی ذی صلاح تحت عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی اعلام جرم شده است و پیگیری لازم به عمل خواهد آمد.

به گزارش ایسنا، سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام کرد:

در پی مصاحبه حسین نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی با روزنامه همدلی در هفدهم فروردین ماه و بیان اظهاراتی عجیب و غیرمستند و خلاف واقع از سوی ایشان از جمله «در پرونده شلیک به هواپیمای اوکراینی مواخذه و بازداشتی وجود نخواهد داشت و کسی بازداشت نشده است...»، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح توضیحاتی ارائه کرد.

حجت الاسلام بهرامی با اشاره به اینکه مفاد مصاحبه خبری صورت گرفته بر خلاف حقیقت و مستندات موجود است، اظهار کرد: در پرونده قضایی تشکیل شده تحقیقات گسترده‌ای به عمل آمده و از مسئولان و افراد دخیل در موضوع نیز تحقیق شده و تاکنون افرادی به عنوان متهم احضار و یک نفر کماکان در بازداشت بسر می‌برد.

وی افزود: این مصاحبه، برداشت شخصی ایشان و بدون اطلاع از کم و کیف قضیه بوده است و این گونه اظهارات علاوه بر اخلال در تحقیقات قضایی، موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم می‌نماید.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح تصریح کرد: از این رو علیه نامبرده در مراجع قضایی ذی صلاح تحت عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی اعلام جرم شده است و پیگیری لازم به عمل خواهد آمد.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
کوروش
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
به جای روکم کنی از نماینده بینوا که باید آزادی بیان و پس از بیان داشته باشد ! بفرمایید چه کسانی بازداشت شده اند و برایند آن چگونه خواهد شد ؟
مسعود
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
سلام
این آقا معمولا همینطور حرف میزنه بی حساب و کتاب
در ضمن آقای حسن نوروزی نماینده بهارستان