صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۴۳۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۲۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
منابع خبری از پرواز یک پهپاد آمریکایی بر فراز پایتخت عراق خبر دادند. خبرنگار المیادین همچنین به نقل از منابع عراقی اعلام کرد خبر‌ها از تصمیم تروریست‌های داعشی برای توزیع تجهیزات پزشکی و ماسک‌های آلوده به ویروس از طریق تیم‌های پزشکی صوری حکایت می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش المیادین، یک فروند پهپاد آمریکایی در حریم هوایی بغداد به پرواز درآمده است. این شبکه همچنین از تحرکات خرابکارانه گروه تروریستی داعش در عراق خبر داده است.

خبرنگار المیادین به نقل از منابع عراقی اعلام کرد خبر‌ها از تصمیم تروریست‌های داعشی برای توزیع تجهیزات پزشکی و ماسک‌های آلوده به ویروس از طریق تیم‌های پزشکی صوری حکایت می‌کند.

این منابع گفتند داعشی‌ها قصد دارند این وسایل آلوده را در برخی روستا‌ها و مناطق مورد اختلاف (میان بغداد و اقلیم کردستان) توزیع کنند.

منابع امنیتی عراق به المیادین گفته‌اند: عملیات پیشدستانه‌ای را علیه داعشی‌ها انجام خواهیم داد و به شهروندان هم درباره افرادی با هویتی ناشناس هشدار می‌دهیم.

منبع: تسنیم