صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۵۳۲۲۳
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۲۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان با اشاره به فراوانی بیشتر تردد در این ساعت در راه‌ها گفت: در حال حاضر ترافیک راه‌های استان عادی و روان است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان با اشاره به فراوانی بیشتر تردد در این ساعت در راه‌ها گفت: در حال حاضر ترافیک راه‌های استان عادی و روان است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ جاور صفاری افزود: محدودیت‌های ترافیکی نیز برای امروز در محور قدیم قزوین - رشت و بالعکس از ساعت ۱۲ اعمال شده که تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد.

وی اضافه کرد: بر این اساس تردد انواع کامیون و تریلر به غیر از حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی در ساعات یاد شده ممنوع است.

وی تصریح کرد: محدودیت‌های ترافیکی برای روز جمعه (پایان تعطیلات آخر هفته) نیز در محور آستارا – اردبیل و بالعکس از ساعت ۸ تا ۲۴ و برای محور قدیم قزوین - رشت و بالعکس از ساعت ۱۲ تا ۲۴ اعمال خواهد شد.

سرهنگ صفاری همچنین به تصادف‌ها طی امروز در راه‌های استان نیز اشاره و بیان کرد: خوشبختانه امروز تصادف منجر به فوت در استان نداشته ایم.

گیلان جزو پنج استان پر تردد در کشور است که هر ساله پذیرای بیش از ۳۰ میلیون گردشگر بوده است.