صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۵۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۲۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
پس از سال‌ها پیگیری گردوی تویسرکان از طرف سازمان مالکیت معنوی (وای پو) ثبت جهانی شد. سازمان مالکیت معنوی گردوی تویسرکان را به خاطر کیفیت، طعم روغن و سفیدی مغز به عنوان برترین گردوی جهان اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سازمان مالکیت معنوی (وای پو) گردوی تویسرکان را به خاطر کیفیت، طعم روغن و سفیدی مغز به عنوان برترین گردوی جهان اعلام کرد.

به گزارش ایلنا، اکبری، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان گفت: در تویسرکان که پایگاه ژنتیکی گردوی جهان است ۷ هزار گردوکار در ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار باغ، سالانه ۱۷ تا ۲۰ هزار تن طلای سبز برداشت می‌کنند.

ایجاد زنجیره تولید نهال‌های اصلاح شده و سرشاخه کاری به همراه تلاش کشاورزان عامل برتر بودن کیفیت و محبوبیت گردوی تویسرکان است.

همچنین تویسرکان مرکز طرح سرشاخه کاری کشور است و سالانه تا ۶ میلیون پیوندک برای یکسان سازی محصول درختان و بارده کردن درختان کم بار در این شهر تولید و به دیگر شهر‌های کشور ارسال می‌شود.

پارسال ۶۰ هزار نهال اصلاح شده (پیوندی) نیز در این شهر تولید و توزیع شده است.