صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۵۶۸۱۶
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۲۳ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
بر اساس اعلام وزارت بهداشت عراق رکورد ثبت موارد روزانه ابتلا به کرونا در این کشور شکسته شد. وزارت بهداشت و محیط زیست عراق امروز شنبه از ثبت ۱۸۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش الفرات نیوز، وزارت بهداشت و محیط زیست عراق امروز شنبه از ثبت ۱۸۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش تسنیم، بر اساس این گزارش تاکنون ۲۹ هزار و ۲۲۲ نفر در عراق به ویروس کرونا مبتلا شده اند که ۱۰۱۳ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

ویروس کرونا اولین بار دسامبر گذشته در شهر ووهان چین رؤیت شد و از آن زمان تاکنون ۸ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۲۲۵ نفر در سرتاسر دنیا به این ویروس مبتلا شده و ۴۶۴ هزار و ۶۲۴ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.