صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۰ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۵۵۸۷۰۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۴ - ۰۹ تير ۱۳۹۹
سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شدند.

به گزارش انتخاب، لاری گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۲۵ هزار و ۲۰۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۱۸۶ هزار و ۱۸۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۳۰۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون یک میلیون و ۶۳۹ هزار و ۷۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
مسوولین محترم.... دارید اینقدر دست رو دست می گذارید تا آمار فوتی های روزانه به ۵۰۰ تا ۱۰۰۰نفر برسد ؟؟؟. وقتی خیلی از مردم هنوز خوش خیال هستند و رعایت نمی کنند چرا هیچ خبری از اعمال محدودیت هاو تعطیلی ها نیست؟!! چند پیک دیگر از کرونا را بايد بگذرانیم تا مردم حالیشان بشود چه خبر است ؟؟
ناشناس
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
بنظرم باید هرچه سریعتر محدودیت های قبلی برگردند.البته اگه مسولان محترم به جون مردم ارزش قایل باشند و دولت محترم هم اگه تاکنون از موضوع مطلع شده باشند
ناشناس
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
مردم نمیفهمند شماکه میفهمید قانون دست شماست اقای روحانی فقط توصیه میکنند اگراین این مردم بیشعور پیفهمیدند که دنیاگل وبلبل بود
ناشناس
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
بنده خدا بوریس جانسون درست می گفت که همه باید این ویروس را بگیرند تا ایمن شوند چون دولت ما هم الان با چند ماه تاخیر به این نتیجه رسیده.