صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۵۸۹۸
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
موفقیت 90 را به موضوع آن یعنی فوتبال ربط ندهید.همین الان سی چهل برنامه ورزشی دارد پخش می شود که بهترین آنها «ورزش و مردم» است!
به گزارش پارسینه، منوچهر اکبرلو، منتقد هنری در یادداشتی به مناسبت ویژه برنامه نوروزی برنامه 90 نوشت:

دیشب عادل،آخرین برنامه سال 90 خود را نشانمان داد.نشانمان داد که چگونه می توان در سیمای به شدت محافظه کار ، یک برنامه جذاب ساخت.فشارهایی را که پیدا و پنهان به او می آید می بینیم و می شنویم.اما با این حال او در میانه همین فشارها و نگو و نپرس ها و نگوها و نشان نده ها، برنامه خود را ارایه می دهد.

برخی موفقیت 90 را به موضوع آن یعنی فوتبال ربط ندهید.همین الان سی چهل برنامه ورزشی دارد پخش می شود که بهترین آنها «ورزش و مردم» است!!اما سریال90 ،بازیگر،نویسنده ،تهیه کننده و کارگردانی دارد به نام فردوسی پور که همیشه تازه است.13 سال تازه ماندن !...فقط گفتنش آسان است.کافی است 90 را مقایسه کنید با برنامه هفت که جذابترین محور(یعنی سینما)را دارد ؛اما چقدر محافظه کار است و چقدر به دوستان نان قرض می دهد و چقدر حرف کسالت بار(اگر نگوییم احمقانه) به نام نقد ارایه می دهد.(آیا تا به حال شنیده اید کسی بگوید که این برنامه حرف دل مردم یا سینماگران را می زند؟)

حرفهای حسودان (که حمایت بزرگان را دارد یا کلی پول می گیرد و ...)فقط حرفهای حسودان است.هزار برنامه می توان مثال زد که تهیه کنندگانش حمایت بزرگان را دارند یا کلی پول می گیرند.اما حتی نامشان در خاطرم نمانده که مثالشان بزنم!

در آخرین برنامه90 او حبیب رضایی،رامبد جوان و سروش صحت را آورده بود.اما حبیب خوش بیان،سروش نکته سنج و رامبد بی قید،که همه جا یک تنه می توانند مجلسی را به هم بریزند یا آن را تحت تاثیر حضور خود درآورند؛یکسره مسحور عادل شده بودند.مانند کودکان،حالی می کردند که پشت میز عادل بنشینند یا کاغذهایش را زیر و رو کنند.(کاری که هر میلیون ها تماشاگر دیگر 90 هم آرزویش را دارند!)90 بدون شک تنها برنامه تلویزیون ایران است که آدمها می توانند در آن این طرف و آنطرف بروند،مسیج های موبایلشان را چک کنند و به در و دیوار سرک بکشند؛اما نه تنها برنامه خراب نشود،بلکه بهتر و جذاب تر شود.

عادل ویژگی های زیادی دارد که او را متمایز می کند.او بسیار با هوش است.با هوش به معنای سیاسی اش نه.(باهوش سیاسی یعنی کسی که بتواند تشخیص دهد که در هر مقطع،باد از کدام طرف می وَزَد!) عادل به معنای واقعی کلمه وجدان کاری دارد.او هیچ جا ننالیده است و سر مردم منت نگذاشته است که دارد کارش را درست انجام می دهد و «در سرما و گرما» کار کرده.(وای که این اصطلاح «در سرما و گرما »چقدر منت گذارانه است.)

حافظه واطلاعات او که نیاز به گفتن ندارد.اما شاید مهمترینش همان چیزی باشد که حبیب رضایی عزیز گفت.این که او «در کنار مردم ایستاده است».به همین دلیل است که در یک برنامه ورزشی،موفقیت اصغر فرهادی را تبریک می گوید.چون در کنار مردم ایستاده است.مردمی که ظرف یک دقیقه،برنامه مردمی را از برنامه «به فرموده»تشخیص می دهند.آنان که ریاکاری را از صداقت باز می شناسند.بی جهت نیست که عادل در پایان هر چالشی،می گوید که «مردم قضاوت خواهند کرد» و همواره به نظرسنجیهایش استناد می کند.
زنده باشی عادل!
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امین
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۴
انصافا عادل یکی از کسایی هست که روی آنتن بی پرده و بی طرف حرف میزنه و واقعا کارش درسته من که عاشقشم، انشالله همیشه در پناه حق باشه...
زهرا
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
انتخاب اين حسود بازيا چيه
برنامه ي "ورزش ومردم" اجيرت كرده
آرمین
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
مردم فرق انسان پاک و ناپاک را به خوبی تشخیص می دهند.. هزاران احسنت به عادل
محمد
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
سلام از بس ما در جامعمون نون به نرخ روز خور، بادمجون دور قابچین و....دیدیم،مسلمه که بادیدن برنامه عادل و شنیدن حرفاش به ذوق میایم،یاحق.
حسینی
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
فقظ دکورش خوب نیست هیچ موقع دکورش حوب نبود
ناشناس
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
زنده باشي عادل و اميدوارم هميشه رو انتن باشي
آرمین 23
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
زنده باشی آقای فردوسی پورِ عادل.. مردم خوب می فهمند چه کسی دروغگوست و چه کسی هم گفتن حقیقت را به اذیت های سیاسی هم ترجیح می دهد.. امثال تو هیچ وقت از دل مردم بیرون نمی روند..
مهدی
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
زنده باشی عادل!
ناشناس
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
انتخاب داری زیادی حرف می زنی !از من گفتن!
پاسخ ها
رامین
| |
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
اشتباها + دادم...معذرت
ناشناس
| |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
این بییچاره تهدید نکرده.توصیه کرده
ناشناس
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۳
زنده باشی عادل