صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۶۰۱۲
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۰۸ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۱
در میان مهمانان رسمی و سفرای کشورهای عضو ناتو در مانور ارتش آمریکا، یکی از وابسته های دفاعی سفارت ایران در تفلیس حضور داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اوراسیانت نوشت: در میان مهمانان رسمی و سفرای کشورهای عضو ناتو در مانور ارتش آمریکا،  یکی از وابسته های دفاعی سفارت ایران در تفلیس حضور داشت.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، آنها در حال تماشای آماده سازی های نیروهای امریکا و گرجستان  برای حضور در افغانستان در 20 مارچ بودند.

وظیفه ی دعوت از مهمانان به مانور مشترک امریکا و گرجستان بر عهده ی وزارت  دفاع گرجستان بوده است.

جان بس، سفیر امریکا در گرجستان از اظهار در مورد اینکه ایا حضور وابسته دفاعی ایران موجب نگرانی او شد، خودداری کرد.

وی گفت: حضور ایران در لیست مهمانان یک پروتوکول استاندارد دیپلماتیک است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وزارت دفاع گرجستان در بیانیه ای اعلام کرد که دعوت از سفارت ایران برای حضور در مانور نظامی بخشی از یک پروسه استاندارد است.

به نوشته ی اوراسیانت،  وابسته دفاعی سفارت ایران در زمان پخش ویدیویی هشت دقیقه ای از وسائل نظامی، به سرعت یادداشت برداری می کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
هر چه زودتر ایران ناوی از امریکا را غرق کند بهتر است تا امریکای ها حساب کار خود را بکنند
پاسخ ها
ایمان111
| |
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
شما مسکه مشکل .... داری.....چرا با vpn میای تو سایت
ناشناس
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
بازدید از مانور نظامی آمریکا و بررسی فنی توان نظامی متحدانش می تواند ایده ها و راهکارهای خوبی را برای دانشمندان ما در داخل کشور جهت طراحی و تولید تجهیزات لازم جهت دفاع متناسب , بوجود آورد.
امین
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
ار دست تو انتخاب
دعوت برای تماشا کردن
فک کردم چه خبره
اسدی
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
سلام .تیتر چیز دیگری بود مطلب چیز دیگراین هم کلک
زورنالیستی-ای کلک