صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۶۲۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۶ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 خبرگزاری سینمای ایران نوشت:

بر اساس تصمیم نهایی شورای صنفی نمایش، هیچ فیلمی تا زمان باز شدن لابراتوارها و آمادگی فیلم‌های آلترناتیو جایگزین دو فیلم حذف شده اکران نوروز 91 نخواهد شد.

پس از تصمیم اداره نظارت و ارزشیابی برای اعلام نام دو فیلم جایگزین اکران نوروز 91 قرار بود عصر روز یکشنبه در جلسه فوق‌العاده با حضور اعضای شورای صنفی نمایش در خصوص جایگزینی دو فیلم «نارنجی‌پوش» و «بوسیدن روی ماه» به جای «گشت ارشاد» و «خصوصی» تصمیم‌گیری شود که نهایتا تصمیم بر ادامه اکران فیلم‌های باقی مانده تا زمان آماده شدن دو فیلم آلترناتیو گرفته شد.

این در حالی است که در پی انتشار این خبر که «سینماها فقط با اعلام معاونت سینمایی می‌توانند به جابه‌جایی فیلم‌ها اقدام کنند»، حوزه هنری و شهرداری تهران اعلام کرده بودند از سه‌شنبه دو فیلم «خصوصی» و «گشت ارشاد» را نمایش نخواهند داد.

حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش در زمینه جلسه فوق العاده شورای صنفی نمایش، گفت: «با توجه به این که در زمان انتخاب فیلم های نوروزی دو فیلم «بوسیدن روی ماه» و «نارنجی‌پوش» برای اکران اعلام آمادگی کرده بودند، این دو فیلم را مناسب برای جایگرین کردن «گشت ارشاد» و «خصوصی» دانستیم، اما جایگزینی این دو فیلم بستگی به آماده بودن آن‌ها دارد. اگر این دو فیلم آماده باشند اکران آن دو فیلم متوقف خواهد شد.»

وی اظهار داشت: «به دلیل فشارهای جانبی و نیروهای فراقانونی و قانونی برای برداشتن این دو فیلم مجبور به این کار هستیم، اما با توجه به این که در تعطیلات نوروز به سر می‌بریم تمامی لابراتوارها تعطیل بوده و پخش کنندکان فرصتی برای تبلیغ فیلم جدید ندارد.»

کاوش گفت: «سینماهای شهرداری تهران و حوزه هنری که خودسرانه و احساسی و بدون کسب اجازه از سازمان سینمایی کشور مانع اکران این دو فیلم شده‌اند، باید خسارت وارده را پرداخت کنند.»

به گفته سخنگوی شورای صنفی نمایش در جلسه روز یکشنبه سیدعلیرضا سجادپور شرکت نداشته است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محسن
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۸
اصلا نباید اجازه نوروزی رو به این فیلما میدادن
خودم
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۸
بخاطر همین حرفا اگه بدونید سینما امروز چه خبر بود ! یه لحظه فیلم قطع شد همه فکر کردن توقیف شده ... پیر و جوون اومده بودن ببینن قضیه چیه انقدر توی بوق کردن . آقا هنر که حد و مرز نداره ولی خب توی این مملکتی که من 26 ساله زندگی کردم ، همچین فیلمی خیلی عجیب بود ( زندگی خصوصی رو عرض میکنم ) .
je
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۷
این حال و روز هنرمان است...... تماشا کنید!!
حمیدرضا
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۷
نیروهای فرا قانونی‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏