صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۶۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۹ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کارگران اسپانیایی از شامگاه چهارشنبه به پیشواز اعتصاب عمومی روز پنجشنبه رفتند. اعتصاب کنندگان، به طرح اصلاح قانون کار که در مجلس این کشور در حال بررسی است، معترض هستند.

به گزارش انتخاب؛ پنجشنبه صبح، حداقل پنجاه نفر از معترضان به اصلاح قانون کار بازداشت شدند و شش نیروی پلیس در جریان تظاهرات،مجروح شده اند. اعتصاب روز پجشنبه، اگرچه زندگی روزمره شهروندان را مختل کرده است اما کارگران اسپانیایی، آن را تنها وسیله ای می دانند که با آن می توانند خواسته های خود را به دولت و کارفرمایان تحمیل کنند. یک جوان حامی اعتصاب سراسری می گوید:” راستش را بگویم، این اعتصاب دلایل متعددی دارد. روند از بین رفتن حقوق کارگران شروع شده است و به خواسته های ما هم گوش نمی کنند. پس ما هم باید راه چاره ای پیدا کنیم.” در روز اعتصاب عمومی، تنها 30 درصد از ناوگان حمل ونقل عمومی در اسپانیا فعال است.

شهروندان مادریدی که پنجشنبه صبح با دوچرخه به خیابان ها آمده بودند، همصدا با هم فریاد میزدند:” اموز نه کار می کنیم و نه مصرف”.