صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۱ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۶۶۷۶
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۸ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني(ره) گفت: بر اساس مرحله ی سوم جمع آوري آمار از سطح کشور، مبلغ 30 میلیارد و 200 میلیون تومان در جشن ملی و معنوی نیکوکاری جمع آوری شده است.

سعيد ستاري درباره راههای مصرف هدایای نقدی و غیرنقدی جمع آوری شده در جشن نیکوکاری اظهار كرد: بلافاصله پس ازپايان جشن نيكوكاري، عملیات توزیع هدايا انجام شده و همچنان این روند با تلاش شبانه روزی امدادگران در حال انجام است.

ستاري با اشاره به محل مصرف این هدایا تشريح كرد: مناطق محروم کشور در توزیع این هدایا در اولویت ویژه قرار داشته‌اند و همچنین افراد و خانواده‌های بی بضاعت در استان‌ها و شهرهای برخوردار در اولویت بعدی بهره‌مندی از این کمک‌های مردمی قرار دارند.

وي با اعلام رشد 40 درصدي كمك‌هاي جمع‌آوري شده در جشن نيكوكاري نسبت به سال گذشته افزود: استان‌هاي فارس،‌ تهران، خراسان، رضوي، مازندران، آذربايجان، سيستان و بلوچستان بالاترين ميزان كمك‌ها را در جشن نيكوكاري داشته‌اند.

بنابر اين گزارش، جشن نيكوكاري در روزهاي 17، 18و19 اسفند ماه سال گذشته در 100هزار پايگاه مدرسه و 20 هزار پايگاه كميته امداد امام خميني(ره) برگزار شد.