صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۷۸۰۳۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۲۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹
افشین پیروانی در حاشیه بازگشت پرسپولیس به ایران پس از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا درباره آل کثیر گفت: برای بخشیده شدن او پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم تا ببنیم چه می‌شود. سرپرست تیم پرسپولیس در خصوص شکایت النصر به دلیل استفاده از بازیکنان جدید پرسپولیس هم عنوان کرد: ان‌شاءالله این شکایت رد خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست تیم پرسپولیس می‌گوید این باشگاه به دنبال رفع محرومیت آل‌کثیر است.

به گزارش ایسنا، افشین پیروانی در حاشیه بازگشت پرسپولیس به ایران پس از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: تیم حریف همه کار کرد اما ما هم پرسپولیس بودیم و خدا را شکر تیمی قوی داشتیم و این را نشان دادیم. همه را بردیم تا اکنون اینجا باشیم. ما می‌رویم تا قهرمان شویم.

او درباره آل کثیر هم گفت: برای بخشیده شدن او پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم تا ببنیم چه می‌شود.

سرپرست تیم پرسپولیس در خصوص شکایت النصر به دلیل استفاده از بازیکنان جدید پرسپولیس هم عنوان کرد: ان‌شاءالله این شکایت رد خواهد شد.