صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۷۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۱
مرد سرايداري كه با همدستي يك كلاهبردار واحدهاي يك مجتمع تجاري ـ مسكوني را در شمال غرب تهران اجاره داده و گريخته بود، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مرد سرايداري كه با همدستي يك كلاهبردار واحدهاي يك مجتمع تجاري ـ مسكوني را در شمال غرب تهران اجاره داده و گريخته بود، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.

به گزارش اننخاب، پنجم مرداد سال 90 مردي با مراجعه به كلانتري 138 جنت آباد از مردي كه مبلغ 30 ميليون تومان به بهانه رهن كامل يك واحد تجاري از وي كلاهبرداري كرده بود، شكايت كرد.

با تشكيل پرونده مقدماتي و به دستور بازپرس شعبه اول دادسراي ناحيه 5 تهران، پرونده براي رسيدگي در اختيار ماموران مبارزه با كلاهبرداري پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

مالباخته پس از حضور در پايگاه پليس گفت: چندي قبل تصميم گرفتم يك واحد تجاري را براي نمايندگي شركت بيمه اجاره كنم. براي اين كار از طريق آگهي روزنامه ها با يك بنگاه املاك در منطقه جنت آباد تماس گرفتم و وقتي متوجه شدم يك واحد تجاري در خيابان نيرو با شرايط رهن كامل وجود دارد، به بنگاه مراجعه كردم.

وي افزود: با گرفتن آدرس ساختمان تجاري ـ مسكوني موردنظر، به واحد 23 ساختمان رفته و در آنجا با فردي به هويت عليرضا كه خود را مالك اين واحد معرفي مي كرد، آشنا شدم.

شاكي توضيح داد: بعد از بازديد از واحد و توافق بر سر قيمت رهن كامل، به پيشنهاد مالك براي تنظيم قرارداد اوليه به محل اقامت سرايدار ساختمان به نام سعيد رفتيم. در آنجا دو فقره چك به مبلغ 30 ميليون تومان به عليرضا تحويل داده و كليد واحد موردنظر را گرفتم. فرداي آن روز، پس از مراجعه به مدير ساختمان متوجه شدم اين واحد متعلق به عليرضا نبوده و مالك حقيقي آن چندين سال است در خارج از كشور سكونت دارد. بلافاصله با اطلاع از اين موضوع، همراه مدير ساختمان به اتاق سرايدار رفتيم، اما او نيز شبانه از آنجا رفته بود.

كارآگاهان پايگاه دوم در ادامه تحقيقات متوجه شدند در همان تاريخ و به همان شيوه كلاهبرداري ديگري به ارزش 20 ميليون تومان انجام شده است. در اين مورد نيز براي واحد ديگري تنظيم قرارداد و پرداخت پول رهن در اتاق سرايداري صورت گرفته بود.بررسي ها نشان داد، سرايدار مجتمع از چند سال پيش مشغول به كار بوده و به همين علت مدير جديد ساختمان به او اعتماد كرده بود.

سرهنگ كارآگاه محسن يگانه، رئيس پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: با مراجعه كارآگاهان به شعبات بانكي محل وصول چك هاي متعلق به مالباختگان و با بررسي تصاوير دوربين هاي مداربسته بانكي، كارآگاهان موفق به شناسايي سعيد (سرايدار ساختمان) شدند. با توجه به دلايل و مدارك به دست آمده درخصوص نقش و مشاركت نامبرده در كلاهبرداري، دستور انتشار تصوير وي بدون پوشش چهره از سوي قاضي صادر شده است. از شهرونداني كه موفق به شناسايي تصوير متهم شده و اطلاعاتي درباره مخفيگاه يا محل هاي تردد وي در اختيار دارند، درخواست مي شود تا هرگونه اطلاعات خود را از طريق شماره تماس 66085646 يا63957760 در اختيار كارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.