صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۸۱۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۰ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سریال «استودیوی عموپورنگ» از ابتدای تابستان از گروه كودك و خردسال شبكه دو پخش می‌شود.
مسلم آقاجان‌زاده ـ تهیه‌كننده «استودیوی عموپورنگ» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،‌ با اعلام خبر بازگشت عموپورنگ به تلویزیون پس از یك سال، خاطرنشان كرد: مدیریت گروه كودك و خردسال شبكه دو ـ علی زارعان ـ به شدت پیگیر است كه این سریال در ابتدای تابستان برای مخاطبان كودك و خردسال پخش شود.
وی درباره‌ی روند تولید و موضوع سریال «استودیوی عموپورنگ» توضیح داد: در حال حاضر در مرحله‌ی تحقیق و نگارش هستیم و كار پیش تولید در حال انجام است‌؛ این سریال یك سریال عروسكی است كه عموپورنگ و امیرمحمد در آن بازی می‌كنند و پنج عروسك كه به عنوان یك خانواده هستند، در آن حضور دارند.
آقاجان‌زاده با بیان اینكه این سریال یك سریال عروسكی ـ آپارتمانی است‌، خاطرنشان كرد: این سریال شامل ماجراهایی است كه زندگی بیرون از استودیوی عموپورنگ را به نمایش گذاشته است.
به گزارش ایسنا، عوامل سریال «استودیوی عموپورنگ» عبارتند از:
كارگردان: احمد درویش علی‌پور،‌ نویسندگان: علی مسعودی و محمد درویش‌علی‌، تهیه‌كننده: مسلم آقاجان‌زاده.