صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۶ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۸۳۳۹۶
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۰ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از وصول جریمه ۲۰ میلیارد ریالی قاچاقچی کولر گازی و ضبط کالای قاچاق در شادگان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از وصول جریمه ۲۰ میلیارد ریالی قاچاقچی کولر گازی و ضبط کالای قاچاق در شادگان خبر داد.

 به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، نعمت الله بیرانوندی گفت: با ارسال گزارشی از سوی نیروی انتظامی در مورد کشف تعداد ۶۶۶ دستگاه پنل و کندانسور کولر گازی، این گزارش به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شادگان ارسال شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان افزود: رئیس شعبه اول تعزیرات حکومتی شادگان پس از دریافت استعلام لازم و اخذ دفاعیات، تخلف را محرز اعلام و حکم به ضبط محموله مکشوفه صادر و متهم پرونده را به پرداخت ۲۰ میلیارد و ۴۱۴ میلیون ریال محکوم کرد که رای صادره اجرایی شده است.