صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۵۸۷۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۹ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹
رئیس ستادکل ارتش اسرائیل مدعی شد که ما آمادگی مقابله هرگونه با هرگونه اقدام از سوی ایران را داریم. وی مدعی شد: ما با قدرت لازم علیه تلاش‌های جمهوری اسلامی در مستقر شدن در سوریه اقدام خواهیم کرد و در برابر هرگونه اقدام ما آمادگی کامل را داریم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم آمادگی مقابله هرگونه با هرگونه اقدام از سوی ایران را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از تایمز آو اسرائیل، آویو کوخاوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه مدعی شد: ما با قدرت لازم علیه تلاش‌های جمهوری اسلامی در مستقر شدن در سوریه اقدام خواهیم کرد و در برابر هرگونه اقدام ما آمادگی کامل را داریم.

او برای بازدید از ''لشکر 210 فرماندهی شمال'' رفته بود که مسولیت حفاظت از مرزهای سرزمین‌های اشغالی با سوریه را بر عهده دارد.

تایمز آو اسرائیل نوشت: این اظهارات کوخاوی همزمان با تحولات پس از ترور دانشمند ارشد هسته‌ای ایرانی و وعده جمهوری اسلامی برای انتقام‌جویی بیان می‌شود.