صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۹ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۰۰۶۸
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عاملان جنايت معمايي در يک پارک هيچ سرنخي از خود بر جاي نگذاشته اند.
    رهگذران که حمله مرگبار دو مرد خشن را ديده بودند تنها توانستند چهره نگاري رايانه​اي بکنند.
    ساعت 11 صبح 9 ارديبهشت ماه سال 89 جنايتي در پارک خيابان شهيد رجايي رخ داد و ماموران کلانتري 150 تهرانسر وارد عمل شدند.
    در بررسي هاي ميداني مشخص شد که مرد 52 ساله اي در پارک مورد حمله قرار گرفته و عاملان جنايت خيلي سريع پا به فرار گذاشته اند.
    دقايقي بعد بازپرس شعبه 4 دادسراي امور جنايي تهران و تيمي از اداره ويژه قتل پليس آگاهي در قتلگاه حاضر شدند و به تحقيق پرداختند.
    يکي از شاهدان و دوستان قرباني که در زمان جنايت به همراه وي در حال پياده روي داخل پارک بود، به کارآگاهان گفت: «به همراه قربانعلي داخل پارک بودم و وي نيز به فاصله چند قدم، در پشت سر من در حال حرکت بود که ناگهان متوجه صدايي در پشت سر خودم شدم؛ وقتي برگشتم، دو جوان را مشاهده کردم که يکي از آنها روي سينه قربانعلي نشسته و چاقويي نيز در دست داشت؛ من که در آن لحظه بسيار وحشت کرده بودم، بلافاصله به سمت خيابان رفته و با فرياد زدن از مردم کمک خواستم، اما زماني که به همراه چند تن ديگر از رهگذران داخل پارک و براي کمک کردن به قرباني به محل آمديم، آن دو جوان را در حال سوار شدن روي يک موتور پولسار ديديم که به همراه نفر سومي که راننده موتوسيکلت بود، فرار کردند.»
    با توجه به اطلاعات به دست آمده از شاهدان صحنه جنايت، کارآگاهان به چهره نگاري رايانه اي چهره هاي دو قاتل فراري دست زده و به تنها سر نخ از عاملان جنايت رسيدند.
    کارآگاهان جنايي در تجسس هاي خود ، با در نظر گرفتن احتمال شناسايي عاملان قتل از سوي خانواده قربانعلي چهره هاي فرضي آنان را به نمايش در آوردند، اما هيچ کس دو قاتل را نمي شناخت.
    از سوي ديگر، کارآگاهان در برابر انگيزه مرموزي قرار گرفتند چرا که بررسي ها نشان داد قربانعلي با هيچ کس اختلاف شديدي نداشته و از لحاظ مالي نيز خصومتي با کسي نداشته است.
    با به بن بست خوردن همه شاخه هاي تحقيق و از آنجايي که عاملان قتل به هيچ سرقتي نيز دست نزده اند و انگيزه شان در حمله به قربانعلي تنها کشتن وي بود، پليس با يک معماي پيچيده مواجه شد.
    بنابه اين گزارش، با توجه به اين که تنها دو چهره فرضي رايانه اي در اختيار پليس است، بازپرس جنايي با تقاضاي انتشار دو صورت احتمالي قاتلان فراري از کساني که آنان را شناخته اند خواست تا با شماره 51055510 تماس بگيرند و پليس جنايي پايتخت را در جريان قرار دهند.