پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون کنسولی وزارت امور خارجه گفت: کنسولگری ایران در گوانگجوی چین به زودی افتتاح می شود.
به گزارش انتخاب، قشقاوی در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست هم اندیشی استادان دانشگاه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران افزود: در خصوص افزایش کنسولگری پیشنهاد دادیم و متناسب با اینکه چقدر بودجه تأمین و در هیأت دولت تصویب شود دنبال افزایش کنسولگری ها هستیم.
وی گفت: طبعاً آنجایی که هموطنان بیشتری وجود دارند در اولویت تأسیس کنسولگری جدید ماست.
قشقاوی در ادامه افزود: امیدواریم با همکاری کشورهای دیگر مثلاً در سوئد در شهر گوتنبرگ و یا در کانادا در شهر ونکوور به تناسب نیاز هموطنان کنسولگری باز کنیم.
معاون کنسولی وزارت امور خارجه گفت: اما این بدان معنا نیست که امسال در این جاها ما سرکنسولگری خواهیم داشت.
قشقاوی گفت: در افغانستان شاید نیاز به افزایش تعداد سرکنسولگری باشد و این مستلزم موافقت دولت میزبان و تصویب در هیأت دولت و تأمین بودجه آن است.
وی در خصوص نزدیک شدن به سالروز خلیج فارس نیز گفت: تمام اسناد تاریخی حتی در مراکز و پژوهشگاههای معتبر بین المللی حکایت از این دارد که نام همیشه جاوید این پهنه آبی خلیج فارس است و هر نام دیگری جعلی ، غیرواقعی و غیرعلمی است از این رو سالروز خلیج فارس را گرامی می داریم.
وی افزود: همانطور که از دیپلماتهایمان هم خواسته ایم از همه هموطنان چه داخل و خارج از کشور می خواهیم هر جا با نام جعلی به جای نام واقعی خلیج فارس مواجه شدند با یادداشتهای اعتراض آمیز خود احساسات وطن دوستانه خود را بروز دهند.