صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۲۵۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۲۰ - ۱۱ تير ۱۴۰۰
رئیس جمهوری سوئیس با ارسال پیام تبریک پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران، بر تقویت همکاری های دو کشور تأکید کرد.رئیس جمهوری سوئیس همچنین تأکید کرد کشورش متعهد به تقویت گفت وگو و همکاری با ایران با هدف افزایش ثبات و رفاه منطقه بوده و آن را به نفع همه می‌داند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس جمهوری سوئیس با ارسال پیام تبریک پیروزی حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران، بر تقویت همکاری های دو کشور تأکید کرد.

 «گای پارملین» رئیس جمهوری سوئیس در پیامی به منتخب ملت، جلب اعتماد مردم ایران از جانب حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی را تبریک گفت.

وی در این پیام با آرزوی موفقیت برای رئیسی در مسئولیت جدید، نوشت: اطمینان دارم روابط خوب دوجانبه بین ایران و سوئیس در زمان ریاست جمهوری شما بیش از پیش تقویت خواهد شد.

رئیس جمهوری سوئیس همچنین تأکید کرد کشورش متعهد به تقویت گفت وگو و همکاری با ایران با هدف افزایش ثبات و رفاه منطقه بوده و آن را به نفع همه می‌داند.

پارملین خاطر نشان کرد که سوئیس از تلاش های ایران در جهت تقویت گفت وگو و همکاری های جهانی برای گسترش صلح و امنیت از ایران حمایت خواهد کرد.