صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۳۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نج عضو باندي كه از مغازه‌هاي سه منطقه زرنديه سرقت مي‌كردند، از سوي پليس دستگير شدند و اعتراف كردند در زندان نقشه سرقت‌ها را طراحي و پس از آزادي، آن را عملي مي‌كردند.

 چندي پيش مرد مغازه‌داري با حضور در پليس آگاهي زرنديه در استان مركزي، از سرقت اموال مغازه اش خبر داد.

در تحقيق از شاكي معلوم شد، روز حادثه هنگام باز كردن مغازه‌اش مشاهده كرده قفل در تخريب و بخشي از اموال مغازه سرقت شده است.

در پي اين شكايت، پرونده‌اي تشكيل و تحقيقات براي شناسايي دزدان شب رو آغاز شد. در حالي كه تحقيقات ادامه داشت، مغازه‌داران ديگري نيز با حضور در پليس آگاهي، شكايت‌هاي مشابهي را مطرح كردند.

در بررسي پرونده‌ها معلوم شد، سارقان نيمه شب وارد مغازه‌ها شده و پس از تخريب در، پول و اموال را دزديده‌اند.

ماموران با توجه به شيوه سرقت‌ها و احتمال اين كه دزدان از افراد سابقه‌دار باشند، به بررسي در اين زمينه پرداخته و متوجه شدند دو دزد حرفه‌اي كه در زمينه سرقت از مغازه‌ها فعاليت داشته‌اند، بتازگي از زندان آزاد شده‌اند.

در ادامه تحقيقات معلوم شد، اين دو سارق يك گروه سرقت جديد را تشكيل داده‌اند و احتمال دارد سرقت‌هاي سريالي مغازه ها، كار آنها باشد.

دستگيري دو سارق

به اين ترتيب ماموران پاتوق‌هاي احتمالي آنها را زير نظر گرفتند تا اين كه چند روز پيش مخفيگاه دو نفر از متهمان را شناسايي و آنها را دستگير كردند.

متهمان با انتقال به پليس آگاهي در بازجويي گفتند بار‌ها به اتهام سرقت از مغازه‌ها دستگير و زنداني شده‌اند.

آنها در ادامه اعتراف كردند در زندان با سه سارق ديگر آشنا شده و همانجا يك گروه جديد تشكيل داده و نقشه سرقت از مغازه‌هاي مناطق مامونيه، رازقان و زاويه زرنديه را طراحي كرده‌اند.

در ادامه معلوم شد، متهمان پس از آزادي از زندان، نقشه‌هاي سرقت را عملي كرده اند ؛به طوري كه با شناسايي مغازه‌ها و بررسي موقعيت آنجا، نيمه‌هاي شب پس از تخريب در، پول و اموال را سرقت كرده‌اند.

با اعتراف متهمان به 17 فقره سرقت اموال مغازه‌ها در مناطق ياد شده، جستجو براي دستگيري سه عضو ديگر باند ادامه يافت تا اين‌كه آنها نيز دستگير شدند و در بازجويي پليسي به سرقت از مغازه‌ها با همدستي دو عضو بازداشت شده ديگر اعتراف كردند.

بنا بر اين گزارش، تحقيقات تكميلي از اين پنج سارق در حالي ادامه دارد كه جستجو براي كشف اموال دزدي از آنها آغاز شده است.