صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۷ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۴۱۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مجلس اعلام کرد که به مناسبت سالروز فتح خرمشهر برخی فرماندهان ارتش و سپاه پاسداران در صحن علنی مجلس حضور دارند.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان که آخرین جلسه علنی مجلس هشتم است، اعلام کرد: امروز به مناسبت سالروز فتح خرمشهر و عملیات غرورآفرینی بیت‌المقدس از برخی فرماندهان ارتش و سپاه پاسداران دعوت کردیم تا در صحن علنی پارلمان حضور بیابند.

وی افزود: ضمنا از سردار احمد غلامپور فرمانده قرارگاه قدس سپاه پاسداران در عملیات فتح خرمشهر دعوت کردیم تا از بیانات ایشان بهره‌مند شویم.

رئیس مجلس همچنین خاطرنشان کرد: در عملیات فتح خرمشهر سه قرارگاه اصلی شامل قرارگاه فتح به فرماندهی شهید غلامعلی رشید، قرارگاه نصر به فرماندهی شهید حسن باقری و قرارگاه قدس به فرماندهی سردار احمد غلامپور وجود داشت که امروز فرصت مغتنمی است تا از بیانات سردار احمد غلامپور که سابقه طولانی در دفاع مقدس دارد، استفاده کنیم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
غلاملعی رشید شهید زنده است و حی و حاضر جانشین رئیس ستاد کل نیرو های مسلح است .
بنده خدا هنوز نفس می کشد و در فراق یاران شهید ذره ذره دارد می رود .
جانباز
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
کجائید ای شهیدان خدائی واقعا دین داری دراین زمان سخت است
مسعود
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
با سلام غلام علی رشید شهید نشده اند