صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رویترز اعلام کرد با افزایش واردات نفت اروپا و آسیا از ایران در ماه می صادرات نفت ایران طی این ماه روندی کاهشی نداشته است.

به گزارش انتخاب، فارس به نقل از رویترز نوشت، منابع آگاه تجاری در بازار نفت اعلام کردند ، پس از کاهش صادرات نفت ایران طی ماه مارس صادرات نفت این کشور در ماه می کاهش نداشته است.

بر اساس این گزارش علت اصلی افزایش واردات نفت اروپا و آسیا از ایران در ماه می نگرانی از آغاز تحریمهای آمریکا و اروپا بر ضد ایران از ابتدای جولای است .

بر اساس آمارهای رویترز میزان صادرات نفت ایران طی ماه می به 1.5 میلیون بشکه در روز رسیده است.

یک منبع آگاه در یک شرکت بزرگ نفت اروپا تاکید کرد ، میزان صادرات نفت ایران در ماه می نسبت به ماه آوریل تغییر کمی داشته است . میزان صادرات نفت ایران در سال گذشته به 2 تا 2.2 میلیون بشکه در روز رسیده است . میزان کل تولید نفت ایران نیز سال گذشته به طور میانگین به 3.5 تا 3.6 میلیون بشکه در روز رسیده است .

آمارهای رسمی ایران کاهش صادرات نفت ایران به 1.5 میلیون بشکه در روز را تایید نمی کنند.

بر این اساس در حالی که صادرات نفت ایران طی ماههای مارس و آوریل با کاهش روبرو شده است این رقم در ماه می با افت روبرو نشده است . مشتریان نفتی ایران در اروپا و آسیا به واردات نفت خام از ایران ادامه خواهند داد .

اتحادیه اروپا از کلیه اعضای خود خواسته است تا واردات نفت از ایران را از ابتدای جولای متوقف کنند .