صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۴۲۰۲۱
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰
ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد در صفحه توئیتر خود نوشت: اخیرا سردار قاآنی سفری به بغداد و عراق نداشته و موضوع مطرح شده توسط برخی رسانه ها و در فضای مجازی صحت ندارد و دروغ است. ساعاتی پیش در برخی رسانه‌ها شایعه سفر سردار قاآنی به بغداد درست ۲۴ ساعت پس از انتخابات پارلمانی عراق، منتشر شده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد در صفحه توئیتر خود نوشت: اخیرا سردار قاآنی سفری به بغداد و عراق نداشته و موضوع مطرح شده توسط برخی رسانه ها و در فضای مجازی صحت ندارد و دروغ است.

ساعاتی پیش در برخی رسانه‌ها شایعه سفر سردار قاآنی به بغداد درست ۲۴ ساعت پس از انتخابات پارلمانی عراق، منتشر شده بود.

در برخی رسانه ها و فضای مجازی بعدازظهر امروز مطالبی مطرح شد که سردار قاآنی در واکنش به انتخابات پارلمانی عراق و نتایج اولیه آن به بغداد سفر کرده است.