صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۴۶۸۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۲۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰
تیم فوتبال بانوان شهرداری سیرجان در دومین مسابقه خود در جام باشگاه‌های آسیا مقابل گوکولام کرالا هند قرار گرفت. نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم افسانه چترنور در دقیقه ۶۸ گلزنی کرد و بازی با همین نتیجه یک بر صفر به پایان رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: تیم فوتبال بانوان شهرداری سیرجان در دومین مسابقه خود در جام باشگاههای آسیا مقابل نماینده هند پیروز شد.

 

تیم فوتبال بانوان شهرداری سیرجان در دومین مسابقه خود در جام باشگاههای آسیا مقابل گوکولام کرالا هند قرار گرفت.

نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم افسانه چترنور در دقیقه ۶۸ گلزنی کرد و بازی با همین نتیجه یک بر صفر به پایان رسید.

دراین بازی دروازه بان حریف روی زهرا علیزاده خطا کرد و همین اتفاق منجر به اخراج او شد. علیزاده نیز با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

تیم فوتبال سیرجان در نخستین بازی خود مقابل بنیادکار ازبکستان پیروز شده بود. مسابقات جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی اردن در حال برگزاری است. سیرجانی‌ها شنبه در سومین مسابقه مقابل امان کلاب قرار می‌گیرند.