صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۴۸۶۹
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون شرکت روسی "روس اتم" در گفتگو با رسانه ها از آمادگی این شرکت برای کمک به ایران برای ساخت یک یا دو نیروگاه دیگر محل نیروگاه اتمی بوشهرخبر داد.

به گزارش مهر به نقل از "ایتارتاس" ، " نیکلای اسپاسکی" معاون شرکت روس اتم روز سه شنبه اعلام کرد شرکت روس اتم حاضر است در صورت به صرفه اقتصادی و سیاسی بودن، به ساخت یک یا دو نیروگاه اتمی در محل نیروگاه اتمی بوشهر به ایران کمک کند.

وی گفت قطعنامه های شورای امنیت هم ممانعت برای این مسئله ندارد و رایزنی های اولیه در این خصوص در جریان است.

خاطر نشان می شود رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان سه روز پیش از برنامه ایران برای ساخت نیروگاه دوم هزار مگاواتی در بوشهر خبرداد و گفت : موضوع غنی سازی 27 درصدی یک مسئله مورد بحث و تکنیکی بین ایران و آژانس است و به هیچ وجه تخطی محسوب نمی‌شود.

فریدون عباسی خاطرنشان کرد: قصد داریم دو نیروگاه دیگر نیز راه اندازی کنیم و در سال آینده در بوشهر از نوع هزار مگاواتی شروع خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه ما سابقه ساخت نیروگاه در کشور را نداشته ایم بیان کرد: باید در این زمینه طراحی را به پایان برسانیم و نیاز به استفاده از نیروهای خارجی داریم.
 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
g
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
اونقدر از ایران و پول ملت که دولته ها به روس ها دادن بهشون خوش گذشته منم 100 تا نیروگاه پیشنهاد میدادم
30سالم میذاشتم طول بکشه!!!!!
کاش میشد به جای نیروگاه اتمی دانشمنداموم اتوبان تهران شمالو تموم میکردن!!!!!
ناشناس
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
مثل اینکه از ثروت ایران همچین بدشونم نیومده!!! یه 30-40 سالی هم طول میدن دومی رو بسازن!!!! فکر کنم اگر یکی دو تا نیروگاه دیگه روس ها تو ایران بسازن! فقر در روسیه ریشه کن میشه!!!!
مسعود
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
روسيه: آماده غارت چندين برابر پول ملت ايران نسبت به نيرگاه اول بوشهر هستيم! اين بار نه 11 سال بلكه 22 سال تاخير مي اندازيم ...
mehrdad
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
نخواستیم جناب روسیه. همان اولی ، که بعد از حدود بیست سال هنوز راه نیانداختید ، برامون کافی است. خیانتهای روسیه به ایران را در طول تاریخ هرگز فراموش نخواهیم کرد.
ناشناس
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
همین یه دونه رو کمک کردی واسه هفت پشتمون بسه
ناشناس
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
انگار روسیه باز برای رونق اقتصاد ی خود برای پول بی زبون ملت ما کیسه ای جدید دوخته است
بهزاد
|
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
جون مادرتون همون یک دونه برا 70 نسلمون کافیه. کم چاپید و این دستو اون دست کرد برا بوشهر باز تشریف... شونو میخوان بیارن. مسئولین کشور خیلی باید ساده لوح باشن اینارو راه بدن به کشور. سیستم قدیمی و البته مدیران دزد روس
اروم
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
اين نيروگاه هم مثل قبلي دو دهه طول ميكشه تا به بهره برداري برسه
ناشناس
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
راست میگه اینم تا 60 سال آینده راه می اندازد
ناشناس
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
حالم بهم میخوره ازین کمونیست های نامرد /امریکایی ها خیلی پست هستند ولی سگشون شرف داره به این روسهاو بچه های ناخلفش(چین و ....)
ناشناس
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
يكيشو ساختين موند دوميش