صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۵۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۲۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰
دادگاه تجدیدنظر طرابلس حکم اعتراض صادر شده علیه نامزدی خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی در دادگاه بدوی الزاویه را به دلیل عدم تخصص جایگاهی‌اش در بررسی شکایت ارائه شده، رد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: دادگاه تجدیدنظر طرابلس حکم داد خلیفه حفتر به دور رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۴ دسامبر بازگردد.

به گزارش اسپوتنیک، دادگاه تجدیدنظر طرابلس حکم اعتراض صادر شده علیه نامزدی خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی در دادگاه بدوی الزاویه را به دلیل عدم تخصص جایگاهی‌اش در بررسی شکایت ارائه شده، رد کرد.

در ۳۰ نوامبر دادگاه الزاویه حکم داد حفتر از لیست نامزدهای انتخاباتی خط بخورد این بعد از آن بود که کمیسیون انتخابات اعتراض ارائه شده علیه نامزدی حفتر را پذیرفت.

قبل از حفتر دادگاه تجدیدنظر سبها سیف الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور مخلوع لیبی را به دور رقابت‌های انتخاباتی بازگرداند.