صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۵۳۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۱ - ۰۴ دی ۱۴۰۰
چین مسافران ورودی به این کشور را حتی در صورت منفی بودن آزمایش کرونا، دو هفته قرنطینه می کند. این مدت برای پکن، پایتخت این کشور سه هفته است. این خبر را محمد کشاورززاده، سفیر ایران در پکن اعلام کرده و از قرنطینه خود در چین، در بازگشت به این کشور خبر داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

چین مسافران ورودی به این کشور را حتی در صورت منفی بودن آزمایش کرونا، دو هفته قرنطینه می کند. این مدت برای پکن، پایتخت این کشور سه هفته است.

محمد کشاورززاده، سفیر ایران در پکن در توییتر نوشت: بعد از یک سفر یک ماهه به میهن که بخش اعظم آن کاری و شرکت در سمینار سفرا بود به محل ماموریت بازگشتم و بلافاصله جهت طی دوران قرنطینه در محلی که تعیین شده بود قرار گرفتم مسافرینی که وارد چین می‌شوند با نتیجه تست منفی کرونا باید ۲ هفته درقرنطینه باشند این مدت برای پکن ۳ هفته است.