صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۵ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۵۵۸۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۳ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت : مفتی لیبی ادعا کرده است که ایران درحال شیعه کردن جوانان لیبیایی است و از مردم لیبی برای سفر مجانی به ایران و اقامت در هتل‌های مجلل دعوت می‌کند.

به گزارش ادیان نیوز، "صادق بن عبدالرحمن الغریانی"، مفتی لیبی ادعا کرد: "ایران فعالیتهایی مشکوک داخل لیبی دارد... این کشور درحال انتشار کتاب و برگزاری نمایشگاه و دعوت مردم به تشیع است؛ ایرانی‌ها به بهانه کمک به لیبی، جوانان و کل مردم این کشور را برای سفر مجانی به ایران و اقامت در هتل‌های مجلل دعوت می‌کنند"!

مفتی لیبی هیچ مصداق و مورد مشخصی از آنچه ادعا کرده ارائه نداده و معلوم نیست این اطلاعات ادعائی را از چه منبعی به دست آورده است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
تشيع دين حق و دين تمام انبياء است اگر افرادی حدود ۱۴ قرن تشيع را با زور و کشتار حبس کرده ، و نگذاشتند مردم مسلمام دين حق را بشناسند، مشکل کجاست که حالا با پيشرفت تکنولوژی ، تشيع هم که حقيقت عينی دين اسلام است ، خودش را معرفی کند.
ناشناس
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
تمام دنیا بزودی رو به ایران خواهند امد.....
ناشناس
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
به فرض صحیح بودن
مگه اشکالی داره ؟؟
چطور فرقه ساخته استعمار وهابیت همه جا تبلیغ میکنه کسی زبون نداره حرف بزنه ؟؟ حالا خوب زبون باز کردی مفتی !!! تخم کبوتر خوردی؟؟