صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۶۱۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که در روزهای اخیر شاهد ریزش بازار رمزارز ها بودیم و رئیس قوه قضائیه اخیراً تذکری به بانک مرکزی در این رابطه داده است، این تذکر به کجا رسید؟ گفت: در کشور ما می بینیم برخی در این زمینه فعالیت دارند و متاسفانه بازار خطرناکی است و شفاف نیست و برخی از این وضعیت سوء استفاده می کنند و اقدام به کلاهبرداری می کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که در روزهای اخیر شاهد ریزش بازار رمزارز ها بودیم و رئیس قوه قضائیه اخیراً تذکری به بانک مرکزی در این رابطه داده است، این تذکر به کجا رسید؟ گفت: پدیده رمزارزها امروز خودش را به اقتصاد جهانی تحمیل کرده است و پدیده‌ای است که نمی‌شود به راحتی از کنار آن گذشت. برخی از کشورها آن را به عنوان یک ارز خارجی می‌دانند و برخی از کشورها آن را به رسمیت نشناخته اند. در کشور ما هم می بینیم برخی در این زمینه فعالیت دارند و متاسفانه بازار خطرناکی است و شفاف نیست و برخی از این وضعیت سوء استفاده می کنند و اقدام به کلاهبرداری می کنند.

وی افزود: ما چند پرونده در رابطه با رمزارزها در قوه قضائیه داریم ولی چون این پدیده در کشور تعیین تکلیف نشده، رئیس قوه قضائیه از باب پیشگیری به بانک مرکزی و متولیان امر تذکری در رابطه با تعیین تکلیف داد که متولیان می خواهند چه اقدامی در رابطه با رمزارزها داشته باشند. ما نباید منتظر باشیم مشکلی در جامعه ایجاد شود و بعد چاره‌ای کنیم. در سازمان بازرسی هم قبلاً هشدار های لازم را به مسئولان دادیم و متولیان هم مشغول بررسی این موضوع هستند.