صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۰ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مجلس شورای اسلامی درجلسه علنی مجلس که با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزار شد به نمایندگی از مجلس به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران هشدار داد: ایران در جایی که درجه غنی سازی مطرح است فقط به دلخواه خود و با توجه به نیاز خود می تواند این درجه را تنظیم و تعیین کند و طرف ایرانی در این زمینه حق تساهل ندارد.

به گزارش مهر، علی لاریجانی در جلسه امروز چهارشنبه مجلس که با حضور سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و معاون وی برگزار شد، با بیان اینکه گروه 1+ 5 در مذاکرات با ایران دچار سوء تفاهم نسبت به خودشان شده اند، گفت: تاکید مجلس به مذاکره کنندگان ایرانی این است که در پای حقوق ملت ایران در جارچوب ان پی تی حق تساهل ندارند.

وی ادامه داد: ایران در جایی که درجه غنی سازی مطرح است به دلخواه خود و بسته به نیاز خود می تواند این درجه را تنظیم کند و این نمی تواند سدی برای فن آوری هسته ای ایران شود .

رئیس مجلس ادامه داد: مرز کار باید مقررات بین المللی باشد آنچه در مسیر مذاکرات به عنوان مصالح در نظر گرفته می شود باید به اختیار ملت ایران باشد و متناسب با نیازی که ملت دارد .

وی تاکید کرد: در این چارچوب مجلس از مذاکره کنندگان ایرانی هم حمایت می کند و هم مطالبه جدی دارد .