صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۶۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نمايشگاه اسباب‌بازي سالانه توكيو، روز پنج‌شنبه 25 خرداد در حالي آغاز شد كه 100 هزار «چوب استيك بمباران شده» مانند بازي دومينو در كنار هم جابجا شده و ركورد پيشين جهاني گينس را تا سه برابر تغيير داد.

به گزارش انتخاب،‌ اين رويداد به عنوان بخشي از نمايشگاه چهار روزه ساليانه در توكيو برگزار شد كه در آن 144 سازنده اسباب‌بازي به نمايش نزديك به 35 هزار محصول خود پرداختند.

نمايشگاه اسباب‌بازي ساليانه توكيو در اين دوره به نمايش اسباب‌بازيهايي براي كودكان و همچنين بزرگسالان پرداخته كه شامل بازيهاي صفحه‌اي تا آخرين بازيهاي رايانه‌اي مي‌شود.

شناسايي شيوه‌هايي براي تركيب آي‌فون به اسباب‌بازيهاي يكي از بزرگترين دستاوردهاي اين نمايشگاه بود كه آنها را به حيوانات خانگي ديجيتالي تبديل كرده است.

اسباب‌بازي «اسمارت پت(حيوان خانگي هوشمند)» كه توسط شركت بانداي توليد شده، توانست مقام برنده بخش اسباب‌بازيهاي نوآورانه را نيز بدست آورد.

در اين محصول، گوشي هوشمند آي‌فون با ظرافت درون سر يك سگ قرار گرفته و توسط برنامه اسمارت‌پت كنترل مي‌شود.

با اين فناوري، حيوان ديجيتال به شكل زنده درآمده و به نمايش حالات آن كه به چگونگي مراقبت از آنها بستگي داشته، مي‌پردازد.

اين حيوان هوشمند حتي قادر به عطسه و حركت در اطراف بوده و از نرم‌افزارهاي Facetime يا كنترل كلام براي انجام وظايف و اجراي بيش از 100 حالت استفاده مي‌كند.

به گفته اين تيم، بسياري از افراد از توانايي نگهداري حيوانات خانگي درون خانه‌هاي خود برخوردار نبوده از اين رو مي‌توان از اين حيوانات هوشمند استفاده كنند. همچنين از اين محصول مي‌توان براي بازي حيوانات خانگي با آنها نيز استفاده كرد.

قيمت اين حيوانات هوشمند از 62 تا 75 دلار برآورد شده است.

از ديگر محصولات حاضر در اين نمايشگاه مي‌توان به حضور جالب شركت خودروسازي تويوتا اشاره كرد كه به ارائه جديدترين محصول خود موسوم به «كامت(Camatte)»‌ پرداخته است.

مفهوم خودرو «كامت» مانند يك اسباب‌بازي قابل جداسازي و اتصال بوده و تا سه سرنشين را درون خود جاي مي‌دهد. اين خودرو قادر به نگهداشتن تعادل خود بوده و با كنترل از راه دور يا يك برنامه كاربردي حركت مي‌كند.

تمام بخشهاي خارجي اين خودرو با دستگيره‌هاي بزرگ پلاستيك سبز به هم متصل شده كه به راحتي و حتي براي كودكان نيز قابل چرخاندن است.

اگرچه براي حمل اين خودرو نياز به كمك بزرگسالان بوده اما با كمي جداسازي و پيچاندن پيچها مي‌توان آن را به يك خودروي كلاسيك طرح قديمي تبديل كرد كه از صندليهاي تطبيقي براي جايگيري كودك در صندلي راننده برخوردار است.

در بخشهاي مختلف اين نمايشگاه، واقعيت افزوده با پيكره‌هايي پاي به عرصه گذاشته كه با اشاره يك گوشي هوشمند به سوي آنها، بر روي نمايشگر زنده شده و به خواندن آواز، صحبت و داستان‌گويي مي‌پردازند.

از ديگر اسباب‌بازيهاي ديدني نمايشگاه اسباب‌بازي توكيو مي‌توان به سگ روباتيك 15 سانتيمتري «آي‌-سوداگ(i-Sodog)» اشاره كرد كه با كنترل از سوي يك گوشي آي‌فون به راه‌رفتن و حركات موزون مي‌پردازد. اين سگ 400 گرمي از 15 عضله برخوردار بوده و با شناسايي صداي انسان براي بينندگان به حركت مي‌پردازد.

همچنين اين نمايشگاه به نمايش يك خرس عروسکی روباتيك پرداخته كه با يك آي‌فون داخلي قادر به گفتن 600 واژه است.

از ديگر محصولات ارائه شده در اين نمايشگاه توسط شركت بنداي مي‌توان به برنامه موسوم به «هايبريد گريد(Hybrid Grade)» در يك پيكره اشاره كرد كه كه با اجراي آن، اين مجسمه به حركت و آواز مي‌پردازد.

انتهاي پيام

سگ روباتيك آي‌-سوداگ(i-Sodog)

خودروي كودك مفهومي «كامت(Camatte)»‌ تويوتا

خرس عروسکی روباتيك «كوكولو(Cocolo Bear)»

برنامه هايبريد گريد در يك پيكره براي اجراي حركت و آواز