صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۸ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۶۸۳۶۵
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱
شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی و نخست وزیر امارات امروز (پنج شنبه) آغاز بهره برداری از دومین نیروگاه هسته‌ای در منطقه براکه در ابوظبی را اعلام کرد. بن راشد در توییتر نوشت: «به امارات موفقیتش در بهره برداری از دومین نیروگاه هسته‌ای در منطقه براکه در ابوظبی را تبریک می‌گوییم».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی و نخست وزیر امارات امروز(پنج شنبه) آغاز بهره برداری از دومین نیروگاه هسته ای در منطقه براکه در ابوظبی را اعلام کرد.

به گزارش  آرتی، بن راشد در توییتر نوشت:« به امارات موفقیتش در بهره برداری از دومین نیروگاه هسته ای در منطقه براکه در ابوظبی را تبریک می گوییم».

وی با اشاره به اینکه هفتاد درصد از شهروندان شاغل در نیروگاههای هسته ای زیر سن ۳۵ سال هستند، تاکید کرد: ما کشور جوانی هستیم که روی جوانانش، و جوانانش برای رساندن کشور به افق های تاریخی بی سابقه، روی کشورشان حساب باز می کنند.

گفتنی است سازمان فدرال نظارت هسته ای امارات فوریه ۲۰۲۰ مجوز بهره برداری از اولین نیروگاه هسته ای براکه را صادر کرده بود.