صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۷۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در آزادراه کرج- قزوین محدوده مهرویلا خبر داد و گفت: برخی محورهای استان‌های شمالی با بارش پراکنده باران همراه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در آزادراه کرج- قزوین محدوده مهرویلا خبر داد و گفت: برخی محورهای استان‌های شمالی با بارش پراکنده باران همراه است.

به گزارش «انتخاب»، حمیدرضا فرامرزی، کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور آخرين وضعيت محورهای شمالی را تشریح کرد.

فرامرزی ترافیک آزادراه کرج به سمت قزوین در محدوده مهرویلا را سنگین اعلام کرد و افزود:‌ در آزدراه قزوین به سمت کرج حد فاصل محمدشهر تا پل فردیس نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی خاطر نشان کرد: در محور شهریار به سمت تهران حد فاصل محور معادن تا شهر قدس ترافیک سنگین بوده اما در سایر محورهای اصلی کشور تردد عادی و روان برقرار است.

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: از لحاظ جوی برخی محورهای آذربایجان غربی،‌ آذربایجان شرقی،‌ اردبیل، گیلان و مازندران بارش باران را شاهدیم.

فرامرزی محور مسدود شریانی را ریگان - ایرانشهر و محور مسدود غیرشریانی را میل نادر - سفیدآبه اعلام کرد.

وی افزود: محورهای دارای انسداد فصلی تیز سی سخت - پادنا، وازک - بلده، هشتگرد - طالقان و لاسم - ارجمند گزارش شده است.