صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۸۰۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۱ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
لقمان خسروپور فرماندار سردشت در آذربایجان غربی گفت: یکی از نیروهای این هنگ مرزی این شهرستان به نام استوار یکم «مهدی برزگر» از اهالی شهرستان اهر در آذربایجان شرقی بر اثر انفجار مین به شهادت رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: فرماندار سردشت در آذربایجان غربی گفت: یکی از نیروهای این هنگ مرزی این شهرستان بر اثر انفجار مین به شهادت رسید.

لقمان خسروپور روز سه‌شنبه ۲۴ خرداد اظهار کرد: این نیروی هنگ مرزی سردشت استوار یکم «مهدی برزگر» از اهالی شهرستان اهر در آذربایجان شرقی است که بامداد امروز بر اثر انفجار مین به شهادت رسید.

وی افزود: این نیروی کادری از عوامل گروهان مرزی «بیوران» از توابع این شهرستان بود که در حین اجرای گشت و کمین در حوالی یادمان شهدای «بلفت» به روی مین رفته و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

فرماندار سردشت اضافه کرد: آیین تشییع پیکر این شهید سرافراز امروز از مقابل هنگ مرزی این شهرستان برگزار خواهد شد.