صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۷ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۸۷۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۲۲ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد از بارش باران‌های سیل آسا در روز‌های پایانی هفته جاری و احتمال وقوع سیل خبر داد. وی اظهار داشت: با توجه به گزارش‌های هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل در یزد، مردم از تردد در رودخانه ها، مسیل‌ها و شنا کردن در بند‌های کنترل سیل به طور جدی پرهیز کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد از بارش باران‌های سیل آسا در روزهای پایانی هفته جاری و احتمال وقوع سیل خبر داد.

محمدمهدی جوادیان زاده اظهار داشت: با توجه به گزارش های هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل در یزد، مردم از تردد در رودخانه ها، مسیل ها و شنا کردن در بندهای کنترل سیل به طور جدی پرهیز کنند.

وی بیان کرد: با توجه به بارش های سیل آسای اواخرهفته و وقوع سیل، ممکن است در مناطقی از استان بارشی رخ ندهد ولی به دلیل بارش و انتقال سیلاب از بالادست، مردم غافلگیر شده و در محاصره سیلاب قرار بگیرند.

جوادیان زاده با تاکید بر خودداری از تردد و توقف در مناطق ییلاقی یزد اظهار امیدواری کرد با همراهی شهروندان و اقدامات به موقع بتوانیم از خطرات و آسیب های احتمالی جلوگیری کنیم.