صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۹۴۴۸
تعداد نظرات: ۲۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۰۱ - ۲۲ تير ۱۳۹۱
ارزیابی متفاوت و توام با احترام پنتاگون از افزایش قدرت نظامی ایران
ایران در حال بررسی ارتقاء توان بازدارندگی موشکی خود در مقابل سامانه‌های دفاع موشکی امریکا و (کشورهای عضو) شورای همکاری خلیج فارس است و این امر یک تهدید بالقوه برای عبور و مرور کشتی‌ها در خلیج فارس خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


خبرگزاری بلومبرگ نوشت، که پنتاگون طی گزارشی که ۲۹ ماه ژوئن با امضای لئون پانتا وزیر دفاع امریکا تحویل کنگره شد، اذعان داشته که ایران قدرت تخریب و کارایی سیستم‌های جنگی موجود خود را افزایش داده و در حال توسعه موشک‌های جدید با قابلیت حمل کلاهک‌هایی است که قدرت تخریب آنها بیشتر است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ وزارت دفاع آمریکا، در ارزیابی اخیر خود از توان نظامی ایران تصریح کرده است که ایران در دفاع از قلمرو خود «قدرت سهمگینی»  نشان خواهد داد.

این گزارش به نقل از پنتاگون تصریح می‌کند: «ما با اطمینان بالایی بر این عقیده‌ایم» که ایران در طی ۳۰ سال گذشته «به صورت منظم گروه‌هایی در منطقه گسترش داده که به نیابت از ایران قادر به ضربه زدن به منافع اسرائیل و امریکا هستند»، و ‌می‌افزاید: «ما مظنون به ادامه این روند توسط ایران هستیم.»

این گزارش همچنین می‌گوید که ایران به توسعه توان برد موشکی خود برای رسیدن به اهدافی در اسرائیل و اروپای شرقی ادامه می‌دهد، از جمله افزایش برد موشک شهاب ۳ و یک موشک میان برد با قابلیت شلیک به اهدافی در شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری.

وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا، پنتاگون طی گزارشی به کنگره امریکا از افزایش دقت هدف‌گیری و قدرت تخریب موشک‌های بالستیک میان‌برد و بلندبرد ایران، از جمله طراحی جنگ افزای‌هایی برای هدف قرار دادن کشتی‌ها خبر داده است.

تواناییهای دفاعی و تهاجمی ایران

پنتاگون در گزارش خود با برجسته کردن سه مانور نظامی خشکی اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال جاری میلادی اشاره به «تواناییهای دفاعی و تهاجمی ایران» کرده است.

بر این اساس، برآورد پنتاگون هفته گذشته به چهار عضو کمیته دفاعی کنگره امریکا تحویل داده شده است. نسخه طبقه‌بندی نشده این گزارش، آخرین ارزیابی‌ها از توان جنگ نامتقارن ایران برای مواجهه با قدرت رزمی نیروهای غربی را ارائه می‌کند.

بلومبرگ می‌افزاید همچنین این گزارش، جمع‌بندی کلی از وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، کمک‌های ایران به سوریه، حزب الله لبنان، حماس و گروه‌های شیعه در عراق را شامل می‌شود.

گزارش اخیر، موضعی احترام آمیز به توان موشکی ایران دارد

کارشناسان بلومبرگ گفته اند: گزارش جدید پنتاگون حاوی مطالب جدیدی است و بر موشک‌های متعارف بالستیک ایران تاکید دارد.

کِنِت کاتزمان، کار‌شناس سرویس تحقیقاتی کنگره آمریکا به خبرگزاری بلومبرگ گفته است برخلاف گزارش کنونی در گزارش‌های قبلی دولت امریکا همواره کارایی و دقت موشک‌های ایران را کم اهمیت جلوه داده شده بود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ به گفته وی، گزارش اخیر به نظر می‌رسد موضعی میانه رو، منطبق با واقعیت و دیدی احترام آمیز به توان موشکی ایران داشته است که حاکی از افزایش قدرت مقاومت ایران است.

هشدار به طرفداران حمله به ایران

نتونی کوردسمان، کار‌شناس مرکز مطالعات بین المللی و استراتژیک واشنگتن به بلومبرگ گفته است که به نظر می‌رسد گزارش پنتاگون تایید می‌کند که ایران یک موشک با سوخت جامد میان‌برد را آماده دارد و دقت هدفگیری و خرج کلاهک موشک شهاب ۳ را نیز افزایش داده است.

کوردسمان که هفته جاری برای انتشار داده‌های به روز شده مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی، سی اس آی اس، بر گزارش خود درباره موازنه توان نظامی ایران و کشورهای عرب خلیج فارس آماده می‌شود، در ادامه می‌گوید که ایران در حال بررسی ارتقاء توان بازدارندگی موشکی خود در مقابل سامانه‌های دفاع موشکی امریکا و (کشورهای عضو) شورای همکاری خلیج فارس است و این امر یک تهدید بالقوه برای عبور و مرور کشتی‌ها در خلیج فارس خواهد بود.

کِنِت کاتزمان، کار‌شناس سرویس تحقیقاتی کنگره آمریکا نیز بر این عقیده است که اصطلاح (بکار گرفته شده در گزارش پنتاگون) درباره «قدرت سهمگین ایران برای دفاع از قلمرو خود» به نظر می‌رسد که هشداری به طرفداران نظریه حمله نظامی به ایران باشد که اشاره به ریسک بالای هرگونه مداخله نظامی به ایران دارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۱۵
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
بقول خشایار : کم آورد !!!!!!!!!!!
سعید
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
منفی های ترسو ... من خودم به تنهایی هم جلوی این اجنبی ها بدون هیچی وامیسم لاقل خیالم راحته که چهار تا ترسو کنارم نیست ... مثبتا رو عشقه چون مرد هستن ...نوکر همه بچه مثبتام .... امریگا هیچ گوهی نمیتونه بخوره اینو اماممونم گفته فقط باید باور داشته باشی همین
یا مهدی :)
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
مودب باش
ناشناس
| |
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
اتفاقا تجربه نشون داده که اینجور افراد لاف زن نفر اول فرار میکنن
مسعود
| |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
سعید جون خودتم بچه مثبتی دیگه مگه نه ؟
محمد
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
درود بر روح سردار تهرانی مقدم که این توان مندی که ماداریم از فداکاری او ودوستانش هست
ناشناس
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
زدن کشتی ها در خلیج فترس نیاز به تجهیزات جدید ندارد. با تجهیزات زمان جنگ و دهه 60 می توان براحتی کشتی ها را هدف قرار داد. اما اگر یک گلوله به یک کشتی شلیک شود، پیامدهایی بسیار بد دارد.
امید
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
من میگم امریکاییها ترسیدن
ببینم چقد منفی میگیرم
انتخاب خواهش میکنم بچاب!
ناشناس
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
قابل توجه اونایی که از تهدیدهای قبلی آمریکا ترسیده بودند..آمریکا هرچی هم تجهیزات پیشرفته ی نظامی داشته باشه،بازم اندازه ی یه جو دل وجیگر برا حمله به ایران نداره
پاسخ ها
سهیل
| |
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
دوست عزیز ! جنگ دعوای خیابانی نیست که جیگر بخواد !!! اونها بر اساس منافع اقتصادی خودشون در مورد جنگ تصمیم میگیرن ! مسلما اگر گزینه جنگ وجود نداشت مساله هسته ای هم در کار نبود. اصولا این اختلاف مربوط به هسته ای نیست. شما زیاد احساساتی نشو ! قسمت احساساتی جنگ مال کودن هاست ! بزرگان در زمان جنگ کاسبی میکنن !!!!
آبدارچي سياسي
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
زنده باد دلاوران و شيردلان ارتش و سپاه كه لرزه بر اندام ابر قدرتهاي دنيا انداخته اند
پاسخ ها
مجتبی
| |
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
چرا منفی میدید به حرف حق؟
لیسانسه بیکار
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ذوق زده شدم الان !!
محامد
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
فریب هندوانه هائیکه آمریکای جهانخوار زیر بغل دشمنانش میگذارد نخوریم به توان واقعی خودمان فکر کنیم
ناشناس
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
حسابی ترسیدن
ناشناس
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
من موندم اینا حرف حسابشون چیه یک بار می گن اگر حمله بشه ایران یک هفته ای نابود می شه یک بار می گن ایران قدرت زیادی در دفاع داره و باید در حمله به ایران دقت کرد بابا تصمیمتون را بگرید ما که بی کار نیستیم باید برنامه ریزی کنیم
پاسخ ها
امید م
| |
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۳
برنامه ریزی رو خوب اومدی
adrin
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
زنده باد ايران...
حسین
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ایرانیان شجاع و غیرتمند ، خدا قوت .
به کوری چشم بد خواهان ، ایران متحد و محکم و قدرتمند و با علم و منطق و عقل ، همچون نگین پر نوری در جهان می درخشد و راه درست عزتمندی را به مردم جهان نشان میدهد .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
کی باور میکنه این همه شعار رو .
ضیا
|
۰۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
من از این همه هندوانه ی که دارن زیر بغلمون میزارن می ترسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ما سنگ هم که باشه از کشورمون دفاع می کنیم . اسرایئل بفهم
پاسخ ها
ariu
| |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
تأسف واسه اونایی که تو 8 سال جنگ فرار کردن به نقاطی از کشور که از جنگ خبری نبود و امثال اونا که امروز در مقابل گزینه دفاع از کشورشون منفی میدن! ببین از تبار آریا چیا موندن...!!!!
ناشناس
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
مراقب باشیم که امریکا با بوجه نظامی سالانه 700میلیارد دلار با این تعاریف مارا نفریبد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
اسراییل هم وقتی با حزب ا.. جنگید به خاطر چند نفر کشته و خسارت اندک مالی نسبت به لبنان عقب نشینی کرد و شکست خورد
نقطه ضعقف اینا ترسشون هست