صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۶۹۹۴۶۲
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۹ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱
وحید یامین پور، معاون وزیر ورزش و جوانان درباره  حودث اخیر کشور اظهارداشت: توصیه من به جوانان و نوجوانان مشابه توصیه مقام معظم رهبری و بزرگان است و به نظرم جوانان باید با دقت بیشتری تحولات را رصد و از تصمیمات هیجانی پرهیز کنند. وی افزود: می‌پذیرم که سوء تفاهمات وجود دارد و ممکن است خطا‌هایی رخ داده باشد، ولی باید توجه داشت که تصمیم گیری هیجانی به همه آسیب خواهد زد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: توصیه من به جوانان و نوجوانان مشابه توصیه مقام معظم رهبری و بزرگان است و به نظرم جوانان باید با دقت بیشتری تحولات را رصد و از تصمیمات هیجانی پرهیز کنند.

وحید یامین پور، معاون وزیر ورزش و جوانان درباره  حودث اخیر کشور اظهارداشت: توصیه من به جوانان و نوجوانان مشابه توصیه مقام معظم رهبری و بزرگان است و به نظرم جوانان باید با دقت بیشتری تحولات را رصد و از تصمیمات هیجانی پرهیز کنند.

وی افزود: می‌پذیرم که سوء تفاهمات وجود دارد و ممکن است خطاهایی رخ داده باشد ولی باید توجه داشت که تصمیم گیری هیجانی به همه آسیب خواهد زد.

معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: همین طور که سمت آرامش پیش می رویم مسائلی که در پرده‌ای از غبار است روشن‌تر خواهد شد.