صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۱۷۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱
بعد از تلف شدن «پیروز» امید مرادی، رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی از مردم عذرخواهی کرد و گفت: متاسفانه با وجود تلاش شبانه‌روزی همکاران من، تیم درمانی و تمام متخصصانی که در این راه به ما کمک کردند، درمان‌ها اثربخش نبود و پیروز تلف شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون سازمان محیط‌ زیست در مورد چرایی تلف شدن «پیروز» توضیح داد و رئیس دامپزشکی مرکزی بابت این اتفاق از مردم عذرخواهی کرد.

حسن اکبری، معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست در مورد چرایی تلف شدن «پیروز»،‌ توله یوز ایرانی توضیح داد. او گفت پیروز در شرایط خاصی بزرگ شد و از ابتدا سیستم ایمنی ضعیفی داشت.

همچنین بعد از تلف شدن «پیروز» امید مرادی، رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی از مردم عذرخواهی کرد و گفت: متاسفانه با وجود تلاش شبانه‌روزی همکاران من، تیم درمانی و تمام متخصصانی که در این راه به ما کمک کردند، درمان‌ها اثربخش نبود و پیروز تلف شد. ضمن تشکر از تلاش تمام همکاران و کسانی که به هر نحوی برای بقای پیروز کمک کردند، از طرف خودم و تمام همکارانم از مردم معذرت‌خواهی می‌کنم چرا که نتوانستیم پیروز را نگه داریم.