صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۲۰۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۲۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
روزنامه دولت رییسی با انتشار پستی در اینستاگرام ضمن دفاع تلویحی از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی امریکایی و چینی در ایران، وضعیت فعلی را با فرانسه مقایسه کرده است. حال آنکه در همان تصویری که روزنامه ایران از خبر آسوشیتدپرس منتشر کرده، واقعیت چیز دیگری ست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه دولت رییسی با انتشار پستی در اینستاگرام ضمن دفاع از فیلترینگ شبکه های اجتماعی امریکایی و چینی در ایران، وضعیت فعلی را با فرانسه مقایسه کرده است.

این روزنامه در اکانت توییتر خود مدعی شده است که توییتر، اینستاگرام و تیک تاک در فرانسه فیلتر شده است.

حال آنکه در همان تصویری که روزنامه ایران از خبر آسوشیتدپرس منتشر کرده، واقعیت چیز دیگری ست.

براساس خبر اسوشیتدپرس، فرانسه استفاده ی «تفریحی» از توییتر، اینستاگرام و سایر اپلیکیشن ها را فقط در گوشی های کارمندان دولت به علت نگرانی از اقدامات درمورد امنیت ناکافی داده ها در تلفن همراه، ممنوع کرده است.