صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۲۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۲۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
مدیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: الان زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و روسی زبان‌های خارجی هستند در مدارس تدریس می‌شود و از سال بعد چینی و عربی به این زبان‌ها اضافه می‌شود؛ البته این درسِ عربی با عربیِ قرآنی که برای همه اجباری است تفاوت دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: مدیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: الان زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و روسی زبان‌های خارجی هستند در مدارس تدریس می‌شود و از سال بعد چینی و عربی به این زبان‌ها اضافه می‌شود؛ البته این درسِ عربی با عربیِ قرآنی که برای همه اجباری است تفاوت دارد.

وی افزود: انتخاب نوعِ زبانِ خارجی برای خواندن در مدرسه اختیاری است و اگر دانش‌آموزی خواست زبانی بخواند که در مدرسه‌اش ارائه نمی‌شود می‌تواند در موسسه‌هایی که ما معرفی می‌کنیم آن زبان را بخواند.

او در ادامه گفت: با شیوه به‌کارگیری وسایل الکترونیکی، این کار حتی با یک دانش‌آموز هم امکان‌پذیر است و نیاز نیست تعداد دانش‌آموزانِ خواهان فراگیری آن زبان زیاد باشد.