صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۲۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده روز پنج‌شنبه در واشنگتن با شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح، همتای کویتی خود دیدار کرد. بلینکن در جریان این دیدار اعلام کرد: «مزاحمت‌های ایران برای کشتی‌ها، مغایر با قوانین بین‌المللی و مخل امنیت و ثبات منطقه است و ایالات متحده به همکاری با شرکا و متحدان خود برای ارتقای آزادی دریانوردی ادامه خواهد داد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یورونیوز: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده روز پنج‌شنبه در واشنگتن با شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح، همتای کویتی خود دیدار کرد.

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، آنها در جریان این دیدار بر ماهیت پایدار مشارکت‌های راهبری آمریکا و کویت همچنین بر تعمیق همکاری‌های دوجانبه با توجه به طیف وسیع منافع مشترک تاکید کردند.

وزیر خارجه بلینکن همچنین از تلاش‌های کویت در راه خروج امن شهروندان آمریکایی از سودان تشکر کرد.

بحران سوریه و اوکراین همچنین ماجرای توقیف نفتکش‌های عبوری از آب‌های بین‌المللی توسط ایران، از دیگر موضوعات گفتگوی آنها بود.

بلینکن در جریان این دیدار اعلام کرد: «مزاحمت‌های ایران برای کشتی‌ها، مغایر با قوانین بین‌المللی و مخل امنیت و ثبات منطقه است و ایالات متحده به همکاری با شرکا و متحدان خود برای ارتقای آزادی دریانوردی ادامه خواهد داد.»