صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۳۴۸۶
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس به نقل از روزنامه دیلی‌تلگراف نوشت: 15 آگوست مصادف بود با شصت و پنجمین سالگرد استقلال هند از انگلیس. هندی‌ها در این روز به همین مناسبت جشن‌های گسترده‌ای را برگزار کردند.

این در حالی است که هند با وجود گذشت 65 سال، همچنان از تبعات استعمار رنج می‌برد، به نحوی که بعد از 6 دهه پایان سلطه انگلیس بر هند، تحلیلگران معتقدند که اگر انگلیس هند را تحت استعمار قرار نمی‌داد درحال حاضر شرایط اقتصادی بسیار بهتری داشت.

اقتصاد هند تا پیش از ورود انگلیسی‌ها به این کشور دومین اقتصاد بزرگ جهان بود. اما اکنون با وجود گذشت چندین دهه از استقلال از انگلیس، هند با وجود آنکه دومین کشور پرسرعت از لحاظ رشد اقتصادی است، اما طبق آخرین گزارش صندوق بین‌المللی پول در مورد اقتصاد جهانی، این کشور همچنان یک کشور درحال توسعه است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۵:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۷
انگلیسی ها رفتند اما میراث خودشون رو به جا گذاشتن
بهار
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۷
ای خدا از دست انگلیسی ها...........
حسین
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
هندی ها خیلی هم باید خوشحال باشن که چند سال مستعمره انگلیس بودن و گرنه الان
ازافغانستان و پاکستان بیچاره تر بودن
ناشناس
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
هی داد بیداد اگر نبود این انگل جهانی انگلیس ، اکنون زبان شیرین پارسی بیش از 500 میلیون گوینده داشت نه 100 میلیون !