پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مایکل اورن سفیر اسرائیل در آمریکا گفت که حمله اسرائیل به ایران می تواند حمایت وسیع آمریکایی ها را در پی داشته باشد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی اضافه کرد: فکر نمی کنم که در صورت حمله ی تل اویو به برنامه هسته ای تهران، اختلافی بین امریکا و اسرائیل به وجود آید.
وی با بیان اینکه ما از سوی آمریکا برای اجتناب از حمله به برنامه هسته ای ایران فشاری احساس نمی کنیم، گفت: اگر اسرائیل سرانجام تصمیم به حمله بگیرد، می تواند حمایت گسترده ای از سوی افکار عمومی آمریکا، کنگره امریکا و رئیس جمهور آمریکا داشته باشد.
اورن افزود: آمریکایی ها تهدیدات ایران برای نابودی اسرائیل را می شنوند و من مطمئنم که امریکایی ها از خود می پرسند، اگر ما جای آن ها بودیم، چه می کردیم.
شماکه عددی نیستید.
این همه به هم دیگه نون قرض ندید
مطمئن باشین اگه اسراییلیها ببینن آخر عمرشونه رو سر مردم ما تعداد زیادی بمب اتم میریزن(حتی اگه با حمله اسراییل به ما خودشون رو نابود کنن فاجعه عظیمتری از فاجعه هیروشیما در انتظار مردم ما خواهد بود)
یعنی اونها شاید نابود بشن ولی ایران ما هم ویران میشه.