پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پسر جواني كه متهم به قتل يكي از دوستانش با شليك گلوله بود، پس از محاكمه در دادگاه كيفري از اتهام قتل عمد تبرئه شد.
تير ماه سال 86 كارآگاهان پليس آگاهي شهرستان كازرون از تيراندازي مرد ناشناسي به پدر و پسري در اين شهر با خبر شدند. ماموران پس از حضور در محل دريافتند پسر جوان به علت شدت جراحات جان باخته است. پدر مقتول نيز به خاطر اصابت گلوله مجروح و به بيمارستان منتقل شده بود.
مرد ميانسال پس از بهبود حالش در تشريح ماجرا گفت: شب حادثه پسرم تازه به خانه آمده بود كه فردي ناشناس با صورتي پوشيده از پشت بام شروع به تيراندازي به سوي ما كرد. به دليل تاريكي هوا موفق به شناسايي قاتل نشدم.
پس از تحقيقات مقدماتي ماموران به پسر جواني مظنون شده و او را دستگير كردند. پسر جوان در جريان تحقيقات منكر قتل شد و خود را بيگناه دانست. با توجه به دلايل موجود عليه متهم بازپرس پرونده براي او قرار مجرميت صادر كرد و پرونده با صدوركيفرخواست به شعبه دوم دادگاه كيفري استان فارس فرستاده شد.
در جلسه دادگاه كه به رياست قاضي عرفاني زاده برگزار شد، متهم با تكرار حرفهاي قبلي خود اتهامش را رد كرد.
با آخرين دفاعيات متهم و وكيل مدافعش قاضي عرفاني زاده رئيس دادگاه و چهار قاضي مستشار - فارسي، رستگاري، مظفر و سجادي نژاد - براي صدور حكم وارد شور شده و پسر جوان را از اتهام قتل عمد تبرئه كردند.
در ادامه پرونده براي رسيدگي نهايي به ديوان عالي كشور فرستاده شد و قضات ديوان عالي كشور هم حكم برائت را تائيد كردند.
منبع: خبرگزاری مهر